Seth Gordon legújabb fergeteges vígjátéka remek szórakozást ígér. A három reménytelen beosztott szerepében a komédiákban jártas Jason Batemant, Jason Sudeikist (Elhajlási engedély), és Charlie Dayt (Hétmérföldes szerelem) láthatjuk, akik pedig az észt osztják nekik: Jennifer Aniston, Kevin Spacey, és Colin Farrell. A főnökök eltűntetésében Jamie Foxx is segítkezik, és még Donald Sutherland is feltűnik a színen.

Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman), és Dale (Charlie Day) számára eljön a nap, amikor összeszedik bátorságukat, és fellázadnak elviselhetetlen főnökeik ellen (Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey). Titkos szervezkedésbe kezdenek, amibe még egy gyanús elítéltet (Jamie Foxx) is bevonnak. Céljuk, hogy véget vessenek a zsarnokoskodásnak, eltüntessék gonosz feletteseiket…örökre.
Egy bökkenője van csak a dolognak: amit kitalálnak, az valahogy sosem sikerül…

Hazai mozipremier: 2011. július 07. Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr444841547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.06.02. 16:12:50

Vígjáték kategóriában elég jó,meglátjuk :)
süti beállítások módosítása