Hírek röviden 05.28.

Címkék: hírekröviden

2011.05.28. 20:01

- Úgy tűnik, mégis sikerült megegyezni Orlando Bloommal, így a Hobbitban ismét láthatjuk őt Legolasként.

- Egyes értesülések szerint Thanos lesz A bosszúállók (The Avengers) egyik fő gonosza.

- A Sony egy héttel előbbre hozta az Elysium premierdátumát, így az amerikaiak 2013. március 1-jétől nézhetik majd meg Matt Damonék sci-fijét.

- Egy igen érdekes hír a Headshot című akciófilm háza tájáról: Joel Silver producer állítólag azért vált meg Thomas Jane-től, mert fehér. Silver szerint ugyanis jobban működne a dolog, ha Sly egy néger társat kapna maga mellé.

- 60 éves korában elhunyt a Grease-ből ismert Jeff Conaway.

- Shannon Elizabeth is újra "pitézni" fog, ugyanis ő is visszatér az American Reunionban.

- Amber Chaney lesz Avox a The Hunger Gamesben.

- Állítólag David O. Russell azért került ki az Uncharted: Drake's Fortune rendezői székéből, mert a Sony túl hosszúnak találta a forgatókönyvét, ráadásul Russell számos olyan karaktert is beleírt, akik a videojátékokban fel sem tűnnek.

- Bradley Cooper fogja írni a Hyperion forgatókönyvét Dan Simmons regénysorozata alapján. Egy vázlattal már el is készült, mely elnyerte Graham King producer tetszését, így a szkripten is Bradley dolgozhat majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr144841552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása