hírek röviden 05.27.

Címkék: hírekröviden

2011.05.27. 11:09

- Michael Mann rendezheti a Go Like Hell című filmet, melynek története az 1960-as években játszódik és a Ford valamint a Ferrari gyár közti rivalizálásra fókuszál. A főszerepre Brad Pittet szeretnék megszerezni.

- És, ha már Brad Pitt: a The Tree of Life után ismét együtt fog dolgozni Terrence Malick rendezővel a Voyage of Time című dokumentumfilmen. A film IMAX technológiával készül, és az univerzum keletkezéséről fog szólni, Brad pedig narrátorként lesz jelen.

- Miles Teller lesz a 21 and Over című vígjáték egyik főszereplője, melyet a Másnaposok írói, Jon Lucas és Scott Moore fognak írni és rendezni. Ezek után nem meglepő, hogy a film két gyerekkori haverról szól, akik ráveszik kevésbé bulizós barátjukat, hogy ünnepelje velük 21. születésnapját, méghozzá épp az orvosira való felvételit megelőző napon. A sok sör hatására a buli persze elég rendesen elvadul és ezt az estét garantáltan nem felejti el egyikük sem.

- Nem várt fordulat: David O. Russell rendező kiszállt az Uncharted: Drake's Fortune stábjából, a hivatalos indoklás szerint "kreatív különbségek miatt".

- Hasonló hír: Albert Hughes pedig az Akira rendezői posztját hagyta ott.

- Rég lehetett már hallani a Bioshock filmről, és most is csak annyit árultak el, hogy továbbra is zajlanak a tárgyalások.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Jeff Bridges szerepelni fog az R.I.P.D.-ben Ryan Reynolds mellett.

- Colin Hanks szerepelni fog Seth Rogen My Mother's Curse című vígjátékában.

- Elijah Wood csatlakozott a Celeste and Jesse Forever stábjához Rashida Jones és Andy Samberg mellé.

- John Cho is szerepelni fog a Total Recall remake-ben, melyet hétfőtől kezdenek el forgatni Torontóban.

- Az HBO és a Summit szerződést kötöttek, melynek értelmében 2013 és 2017 között Amerikában először az HBO csatornáján kerülhetnek a tévébe a Summit filmjei.

- Szeptember 16-án az amerikaiknál mozikba kerül 3D-ben Az oroszlánkirály, majd október 4-én meg is jelenik BD-n és 3D BD-n.

- Amerikában 2 600 moziban tartottak Másnaposok 2 éjféli vetítéseket, melyeken 10,4 milliót szedett össze a farkasfalka.

- Zach Braf lesz Oz (James Franco) segítője az Oz: The Great and Powerfulban.

- Alex Proyas és Shan Abbess egy a Hannához hasonló filmet terveznek készíteni Future Perfect címmel.

- Ezt sem gondoltuk volna: készül a Maci Laci 2, melynek forgatókönyvét már el is kezdte írni Joshua Sternin és Jefrrey Ventimilia.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr494841539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása