Hírek röviden 05.20.

Címkék: hírekröviden

2011.05.20. 11:37

- Vin Diesel lesz a The Machine című akciófilm főszereplője, melynek forgatókönyve már el is készült Thomas Lennon és Robert Ben Garrant jóvoltából. A történet középpontjában egy emberre hasonlító gép áll, melyet a kormány fejleszt ki a tökéletes fegyverként, ám bizonyos okok miatt a folyamatot végül leállítják. 20 évvel később egy fiatal fiú talál rá a gépre és mivel a kormány tudomást szerez erről, a gépnek meg kell védenie a fiú családját.

- 2012. április 6-án ismét mozikba kerül a Titanic, természetesen 3D-ben. A bemutató apropóját a hajó elsüllyedésének 100. évfordulója képezi (2012. április 10.).

- Bár az elmúlt hetekben több projekthez is csatlakozott Arnold Schwarzenegger, ezeket most jegeli egy időre, mert inkább magánéletére szeretne koncentrálni, ugyanis éppen folyamatban van válása feleségével.

- Robert Aguirre-Sacasa kezdett el dolgozni a Carrie remake forgatókönyvén, mely az MGM égisze alatt készül majd el.

- Chris Vance lesz a Szállító tévésorozat főszereplője, mely valamikor a jövő év folyamán kerül a Cinemax képernyőjére.

- Mark Millar pár hete azt nyilatkozta, hogy egy spanyol származású rendező fog filmet készíteni Supercrooks című képregényéből. Most kiderült, hogy a szóban forgó úriember nem más, mint Nacho Vigalondo.

- Tommy Lee Jones leszerződött a Great Hope Springs stábjához Meryl Streep és Steve Carrell mellé.

- Az amerikaiak a tervezettnél két nappal előbb, június 29-től nézhetik meg a Transformers 3-t.

- Tegnap megkezdődött a The Dark Knight Rises forgatása.

- Bár már javában zajlik a The Hunger Games forgatása, még mindig csatlakoznak új színészek a stábhoz. Ezúttal Latarsha Rose (Portia) és Brooke Bundy (Octavia) érkezett.

- Holly Hunter szerepelni fog a Still I Rise-ban és a Rómeó és Júliában is.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr664841480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása