Hírek röviden 05.19.

Címkék: hírekröviden

2011.05.19. 15:12

A hét bemutatói: 2011. május 16. - 2011. május 22.

  1. A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
  2. Winter's Bone - A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) (Luke kritikája itt olvasható!)
  3. Benda Bilili! (Benda Bilili!)

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11727563_2422d1c76f497f8267f5707d3f6cc97f_l.jpg

- Topher Grace csatlakozott a Justin Zackham rendezésében készülő Gently Down the Stream stábjához, melyben Robert De Niro és Diane Keaton fiát fogja játszani, aki beleszeret egy nőbe, akiről azonban kiderül, hogy fogadott öccsének a nővére.

- Judi Dench, Ian McKellen és Gillian Anderson lesznek a The Curse of the Buxom Strumpet főszereplői. A film 1713-ban játszódik, amikor egy vírusnak köszönhetően egy városka lakói kannibálokká válnak.

- Maggie Gyllenhaal szerződött le Eric D. Howell Voice from the Stone című thrillerjének főszerepére és egy nővért fog alakítani, akit ugyanaz a lény kísért, amely egyik vidéken élő betegét. A nő beleszeret a fiú apjába és ez még tovább ront a helyzeten.

- Egyes hírek szerint a Hóhér és a Varázslónő lehetnek a Thor 2 fő gonoszai, mely valamikor 2013-ban kerül majd a mozikba.

- Michael Schroeder fogja rendezni a B.B. King and I című életrajzi filmet, mely a népszerű blueszenészről fog szólni Wendell Pierce-szel és Patrick Fugittal a főszerepben.

- A héten kezdődik a Dark Shadows forgatása Johnny Depp-pel, Michelle Pfeifferrel és Eva Greennel a főszerepben. A rendezői székben Tim Burton.

- 50 Cent csatlakozott az Odd Thomas stábjához és egy DJ-t fog alakítani.

- A Magnolia Pictures fogja forgalmazni a The Five Obstructions: Scorsese Vs. Trier, valamint az A Royal Affair (a főszerepben Mads Mikkelsen) című filmeket.

- Lorena Scafaria is a napokban kezdi meg első filmje, a Seeking a Friend for the End of the World forgatását Steve Carrell, Keira Knightley, Connie Britton és Adam Brody főszereplésével.

- Michael Bay lesz a The Hauntrepreneur című film producere, mely egy új városba költöző családról szól, akik nehezen tudnak beilleszkedni.

- Stephen Fry lesz Laketown mester a Hobbitban.

- Taraji P. Henson és Michael Ealy csatlakoztak Kevin Hart mellé a Think Like a Man stábjához.

- James Franco, Heather Graham, Dev Patel és Lili Taylor lesznek a Cherry című dráma főszereplői.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774841474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása