Hírek röviden 05.18.

Címkék: hírekröviden

2011.05.18. 14:21

- Rob Edwards (A hercegnő és a béka) két új forgatókönyvet is ír a Warner számára, az egyik Amulet, a másik pedig An Animated American címre hallgat. Az Amulet alapjait Kazu Kibuishi képregénye képezi, mely két testvérről szól, akik rájönnek, hogy ők az utolsó védelmezők, akiknek egy misztikus amulett segítségével a saját világukban kell tartaniuk a démonokat és más lényeket. Az An Animated American egy animációs gyerekről szól, akit igazi szülők nevelnek fel, de 18 évesen úgy dönt, útra kel és felkeresi igazi családját.

- Úgy tűnik, Ridley Scott súlyosan melómániás, ugyanis egy újabb rendezést vállalt be így is igen zsúfolt menetrendjébe. Ezen projekt a Reykjavik címet viseli és egy politikai dráma lesz, amely Ronald Reagan és Mihail Gorbacsov hidegháború utáni találkozójáról szól.

- Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser police után ismét közös vígjátékot forgatnak, melynek címe Turkey Bowl lesz. A történet középpontjában egy kisváros két focicsapata áll, akik hálaadás napján megmérkőznek egymással. Ferrell és Wahlberg az edzőket fogják alakítani.

- Harvey Weinstein úgy nyilatkozott, hogy biztosan megvalósul a Sikoly 5 is és szerinte nem is kérdés, hogy Wes Craven lesz ismét a rendező.

- A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy Armie Hammer lesz a Lone Ranger címszereplője, társát pedig Johnny Depp fogja alakítani. A stúdió jövő ősszel szeretné mozikba küldeni a filmet.

- Keanu Reeves kilépett az Akira stábjából, így a Warner kereshet mást Kaneda szerepére.

- Michelle Williams lehet Glenda, a jó boszorkány az Oz: The Great and Powerfulban.

- Phillip Noyce (Salt ügynök) fogja rendezni a Véres játék remake-et, mely Jean Claude Van Damme 1988-as akciófilmjének modernizált változata lesz.

- Joel Edgerton kapta meg Tom Buchanan szerepét a The Great Gatsbyben, miután Ben Affleck nemrég dobta a szerepet.

- Osama Bin Laden halála miatt ismét aktuális lett a 2007 óta tervezett Lone Survivor, melyben egy katonai osztag megöl egy terrorista vezért, ám Hindi Kush hegységben rekednek, ahol a túlélésért kell küzdeniük.

- A 20th Century Fox fogja forgalmazni a Miss Peregrine's Home For Peculiar Children című filmet, mely egy 16 éves Jacob nevű fiúról szól, aki Wales partjainál rátalál egy titkos otthonra, ahol különleges képességekkel rendelkező fiatalok élnek.

- A Cannes-i Filmfesztiválon meg lehetett tekinteni a Garrett Hedlund és Kristen Stewart főszereplésével készülő On the Road első poszterét, melyet valaki le is fényképezett, itt lehet megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr34841463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása