Hírek 05.17.

Címkék: hírekröviden

2011.05.17. 15:46

- A Summit fogja forgalmazni a Snitch című filmet, melyben Dwayne Johnson egy apát alakít, aki miután fiát 10 év börtönre ítélik, elhatározza, hogy megpróbál elkapni egy drogbárót, hogy csökkentse fia büntetését.

- Tilda Swinton, Mia Wasikowska, Michael Fasbender és John Hurt lesznek Jim Jarmusch egyelőre cím nélküli szerelmes-vámpíros filmjének főszereplői.

- Mégsem Tim Burton fogja rendezni a Maleficentet, de a főszerep továbbra is Angelina Jolie-é.

- Seth MacFarlane jövőre újabb animációs sorozatot tervez, ami önmagában nem meglepő, ám úgy már igen, hogy a Flintstone család rebootjáról van szó. Subidubidú?

- A Green Lantern sikere esetén érkezhet majd a második rész, azonban azt már biztosan nem Martin Campbell fogja rendezni.

- A Summit és az RCR Media Group közösen fogják összehozni A hegylakó rebootot.

- A Universal jövő decemberről előbbre hozta a Snow White and the Huntsman premierdátumát 2012. június 1-jére.

- A Warner szerezte meg T.A. Barron The Lost Years of Merlin című regényének megfilmesítési jogait, melyekben a híres varázsló fiatalkorát ismerhetjük meg, amikor Walesnél sodródik partra emlékezetét vesztve, majd a természet védelmezője és Artúr mentora válik belőle.

- A Universal szerezte meg Kyle Ward Arabian Knights című vázlatát, mely alapján a forgatókönyvet is ő írja majd, sőt már Liam Hemsworthöt is sikerült megszerezni a főszerepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr424841452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása