Hírek röviden 05.14.

Címkék: hírekröviden

2011.05.14. 14:04

- Robert De Niro lehet a Bernie Madoff film főszereplője, mely a hírhedt pénzügyi csaló életéről fog szólni. A film alapját Diana B. Henriques: The Wizard of Lies: Bernie Madoff and the Death of Trust című nemrég megjelent könyve képezi.

- Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Sofia Vergara és Zac Efron lesznek a Lee Daniels (Precious) rendezésében készülő The Paperboy főszereplői, mely egy riporterről szól, aki hazatér szülővárosába, hogy kiderítse, miért ítéltek egy férfit halálra.

- Lars von Trier felkérte Martin Scorsesét, hogy készítse el A taxisofőr ötféle remake-jét Trier kritériumai alapján. 2003-ban már készített Trier egy The Five Obstructions dokumentumfilmet, akkor Jorgen Lethet kérte fel, hogy dolgozza át The Perfect Human című rövidfilmjét.

- Angelina Jolie a Cannes-i Filmfesztiválon adott egyik interjújában elmondta, hogy valóban tárgyalnak David Fincherrel arról, hogy ő legyen Kleopátra, ámennek legkorábban 2014-re lehet látható eredménye.

- A Universal úgy döntött, hogy a tervezett idei helyett, csak jövő év februárjában kezdik meg A setét torony forgatását.

- A Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley csatlakozott Eva Longoria és Billy Bob Thornton mellé a Baytown Disco stábjához.

- Juno Temple, Emily Browning és Catalina Sandino Moreno is leszerződtek a Magic, Magic című filmhez.

- Az MGM elkészíti az 1980-as The Idolmaker című film remake-jét, melynek főszereplője Ryan Gosling lesz és egyúttal rendezőként is ezzel debütál majd.

- David Katzenberg fogja rendezni a From Mia with Love című filmet, melyben három főiskolás haver Oroszországból rendel menyasszonyt annak érdekében, hogy elveszítsék a szüzességüket.

- A Chuckból ismert Yvonne Strahovski szerepelni fog a My Mother's Curse című vígjátékban.

- Melissa McCarthy és Annie Mumulo elkezdtek dolgozni egy egyelőre cím nélküli vígjáték forgatókönyvén, melyben Melissa egy mindenre elszánt feleséget fog alakítani, aki elhatározza, hogy segít férjének ellopni a Stanley-Kupát, miután kiderül, hogy a férfi gyógyíthatatlan beteg.

- Némi meglepetésre a Walt Disney szerezte meg a Seal Team Six, vagyis az Osama Bin Ladent kivégző osztag nevének felhasználási jogait, így ők készíthetnek majd filmet róluk. Arról már korábban esett szó, hogy Kathryn Bigelow is dolgozik egy ilyen témájú filmen, Corey Feldman pedig Operation Belvis Bash című zenés vígjátékban dolgozza fel az eseményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr104841432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.05.15. 10:26:59

"- Lars von Trier felkérte Martin Scorsesét, hogy készítse el A taxisofőr ötféle remake-jét Trier kritériumai alapján." Ennek a hírnek örülök! :)
süti beállítások módosítása