Hírek röviden 04.23.

Címkék: hírekröviden

2011.04.23. 12:57

- J.J. Abrams egy interjúban azt mondta, hogy a Super 8-at főleg az E.T., az Alien és A dolog című klasszikusok ihlették.

- Egy belsős munkatárs tájékoztatása szerint a Prometheusban láthatjuk majd a korábbi részekből megismert Space Jockey-kat.

- Ralph Fiennes lehet Magwitch a Mike Newell rendezésében készülő Great Expectationsben, mely Dickens Szép remények című regényének adaptációja lesz.

- Hilary Swankkel zajlanak tárgyalások, hogy szerepeljen az Oz: The Great and Powerfulban.

- Paula Malcomson fogja alakítani Katniss anyját a The Hunger Gamesben, John C. Reillyvel pedig Haymitch Abernathy szerepére tárgyalnak.

- A Hobbitban is Ian Holm fogja alakítani Bilbót.

- Emile Hirsch lesz a Savages egyik főszereplője.

- A Relativity Media 2012. február 3-ra tűzte ki a House at the End of the Street bemutatási dátumát, melynek főszerepében Jennifer Lawrence-t láthatjuk majd.

- Denis Villeneuve rendezheti a Prisoners című filmet, melyről legutóbb több mint egy éve lehetett hallani, amikor Antoine Faqua szerződött le erre a posztra, ám ő időközben kilépett a projektből. A film eddigi egyetlen biztos szereplője Leonardo DiCaprio.

- Michael Douglas egy interjúban azt mondta, hogy szeptember környékén kezdik el forgatni az egyelőre cím nélküli Liberace életrajz filmet és azért kell addig várniuk, mert előtte Matt Damon még leforgatja az Elysiumot Neill Blomkamppal, Douglasnek pedig még fel kell szednie pár kilót a szerep kedvéért.

- Kristen Stewart nem sokat pihen két film között, ugyanis nem sokkal azután, hogy véget ér a Breaking Dawn forgatása, már bele is veti magát a Snow White and the Huntsman munkálataiba, ugyanis a Hollywood Life értesülései szerint szeptemberben kezdődik a film forgatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr444841266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.04.24. 19:57:27

Na, ha Kristen Stewart benne lesz, akkor nézős lesz ez a "Snow White and the Huntsman".
süti beállítások módosítása