Hírek röviden 04.22.

Címkék: hírekröviden

2011.04.22. 13:48

- Jeremy Renner tűnik a legesélyesebbnek a The Bourne Legacy főszerepére, bár még Joel Edgerton is versenybe van, akit ráadásul a Snow White and the Huntsmanhez is szeretnének megnyerni a vadász szerepére.

- Bár Chris Hemsworth pár napja azt nyilatkozta, hogy Natalie Portman is szerepelni fog a The Avengersben, a színésznőt egy interjúban cáfolta ezt és egyértelműen kijelentette, hogy nem lesz benne a filmben.

- Sean Penn, Ryan Gosling és Josh Brolin is közel állnak hozzá, hogy csatlakozzanak a The Gangster Squad stábjához.

- Seth MacFarlane újabb sorozatos arcot zsákolt be a Tedhez, ezúttal a 90210-ből ismert Jessica Stroup szerződött le a vígjátékhoz.

- Amerikában a Fox Searchlight fogja forgalmazni a Sound of My Voice című filmet.

- Brian Klugman és Lee Sternthal fogják írni a Rex Mundi című képregény alapján készülő film forgatókönyvét. Az 1933-ban játszódó történet egy olyan világról szól, ahol a katolikus egyház legyőzte a protestáns egyházat. Egy patológus egy pap halálának ügyében nyomoz, de végül a Szent Grál nyomába ered.

- A Warner Bros. szerezte meg Dan Fogelman egyelőre cím nélküli forgatókönyvét, melyhez máris leszerződtették Tom Cruise-t, aki egy politikust fog játszani, aki hitelét veszti, miután egy piszkos ügye nyilvánosságra kerül. A férfi lemond és visszatér szülővárosába, ahol megpróbálja rendezni kapcsolatait és a múltjával is szembe kell néznie.

- Thomas Mann a Fun Size és az As Cool as I Am stábjához is csatlakozott. Előbbiben Victoria Justice szerelmeként láthatjuk majd, aki segít a lánynak öccse keresésében, akit Halloween estéjén veszített el. Az As Cool as I Am egy 16 éves problémás lányról szól, akinek szüleit Claire Danes és James Marsden alakítják majd, míg Thomas a lány legjobb barátját játssza, aki végül bele is szeret.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr524841263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása