Hírek röviden 04.20.

Címkék: hírekröviden

2011.04.20. 15:04

- A Universal két éves szerződést kötött Chris Morgan forgatókönyvíróval, melynek keretében először a Fast Six forgatókönyvét fogja megírni, amely természetesen a Halálos iramban 6. része lesz. A szereplők közül visszatér Vin Diesel, Paul Walker, Ludacris, Tyrese Gibson, valamint a Tokiói hajszából Tego Calderon és Sung Kang.

- Némileg ehhez kapcsolódó hír, hogy Justin Lin rendező a Fast Five népszerűsítése közben beszélt a készülő Terminátor filmjéről is és elmondta, hogy lehetséges, hogy Vin Diesel is feltűnik majd benne, mert nagyon jóba lettek és nagyon jó színésznek tartja őt.

- Evan Spiliotopoulos újraírja az Ouija forgatókönyvét, melynek alapján McG fogja rendezni a filmet.

- Ma Jack Quaid és Levin Rambin csatlakoztak a The Hunger Games stábjához.

- Rebecca Romijn lesz a Good Deeds egyik női főszereplője Tyler Perry oldalán.

- David O. Russell forgatókönyve alapján fog elkészülni a Büszkeség és balítélet meg a zombik.

- Ben Affleck kilépett a The Great Gatsby stábjából, Isla Fischerrel viszont tárgyalnak az egyik szerepre.

- Patrick Warburton csatlakozott a Seth MacFarlane rendezésében készülő Ted című vígjáték stábjához.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Joseph Gordon-Levitt és Marion Cotillard szerepelni fognak a The Dark Knight Risesban. Joseph egy John Blake nevű rendőrt, Marion pedig egy Miranda Tate nevű nőt fog alakítani, aki a Wayne Vállalat egyik vezetőségi tagja.

- Kevin Feige, a Marvel elnöke elmondta, hogy a The Avengers után elkészítik a Thor és az Amerika Kapitány folytatását is, illetve többen is kaphatnak saját filmet például a S.H.I.E.L.D. tagjai közül is.

- Kevin Hart lesz a Think Like a Man című film főszereplője, melyben egy kapcsolati szakértőt fog alakítani, akinek tönkremegy a házassága. A film olyan kérdésekre is keresi a választ, hogy miért csalják meg a férfiak a nőket, milyen a tökéletes jegygyűrű és, hogy miért nem mutatják a nők gyakrabban az érzelmes oldalukat?

- J.J. Abrams legújabb titokzatos projektje jelenleg Zanbato címen fut, a forgatókönyvét pedig Monica Breen és Alison Schapker, a Rejtély című sorozat executive producerei fogják írni.

- Rosemarie DeWitt, Olivia Thirlby és John Krasinski lesznek a Nobody Walks című film főszereplői, mely egy család egy hetéről szól, melynek során befogadnak magukhoz egy művészt, aki teljesen felforgatja az életüket.

- John Luessenhop rendezheti a Leatherface 3D című horrort, amely természetesen a texasi láncfűrészesről szól. A film ott fog folytatódni, ahol Tobe Hooper klasszikusa véget ért, majd 35 évet ugrunk előre az időben, amikor a Bőrpofa ismét feltűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr694841243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása