Hírek röviden 04.16.

Címkék: hírekröviden

2011.04.16. 16:12

- Úgy néz ki, hogy a Sötét lovag animációs változatban is visszatér, ugyanis a Bleeding Cool értesülései szerint animációs film készül Frank Miller és Klaus Janson The Dark Knight Returns című képregénye alapján.

- A Fox New Regency megszerezte az '50-es évekbeli Father Knows Best című vígjátéksorozat megfilmesítési jogait, melyhez már le is szerződtették Michael McCullerst forgatókönyvírónak és rendezőnek.

- Robert Zemeckis a How to Survive a Garden Gnome Attack (Hogyan éljünk túl egy kerti törpe támadást) című vicckönyv alapján tervez animációs és élőszereplős részeket is tartalmazó filmet készíteni. Az egyelőre még nem biztos, hogy a rendezői székben is ő ül majd.

- Jean-Marc Barr és Kate Bosworth lesznek a Big Sur főszereplői, mely Jack Kerouac életének azon szakaszáról szól, amikor Észak-Kaliforniába költözött, ahol elkezdte írni híres regényét, az Útont (On the Road). Barr Kerouacot, Bosworth pedig egy Billie nevű nőt fog alakítani.

- Douglas Aarniokoski fogja rendezni a Lionsgate égisze alatt készülő The Nurse 3D című thrillert, mely egy kórházi nővérről szól, aki nappal ápolja a betegeket, este pedig kíméletlen gyilkossá válik, aki Jigsawhoz hasonló módszerekkel és kegyetlenséggel leckézteti meg a hűtlen férfiakat.

- Billy Bob Thornton és Eva Longoria lesznek a Baytown Disco című film főszereplői, mely három testvérről szól, akik segítenek egy nőnek visszaszerezni a fiát annak durva apjától.

- Anna Faris egy vele megtörtént vicces eset alapján tervez vígjátékot készíteni, melyben szobatársáról kiderül, hogy a pokolból érkezett.

- Nagyon úgy fest, hogy tényleg Dr. Hugo Strange lesz a The Dark Knight Rises fő gonosza, illetve az is biztossá vált, hogy Nestor Carbonell is visszatér a polgármester szerepében.

- Ryan Gosling tűnik a legesélyesebbnek a Lone Ranger főszerepére, melyhez már korábban leszerződött Johnny Depp Tonto szerepére.

- A Vámpírnaplók Elenája, Nina Dobrev is szerepelni fog a The Perks of Being a Wallflower című filmben.

- Gugu Mbatha-Raw is csatlakozott az Odd Thomas stábjához, és egy Viola nevű karaktert fog alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr814841223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.04.16. 16:40:01

The Nurse 3D már most szimpatikus :D

Gabesz 2011.04.16. 20:29:50

A Sötét lovagban nem ölte meg a polgármestert a Joker?

Isu 2011.04.16. 20:52:47

Ezek szerint nem,de pont hogy erre már nem emlékszem,majd 3 éve láttam...
süti beállítások módosítása