Hírek röviden 04.15.

Címkék: hírekröviden

2011.04.15. 10:41

- Jelen állás szerint az Amerika Kapitány 2 a '40-es években fog játszódni, akárcsak a képregény.

- John Gatins már el is kezdett dolgozni a Vasököl (Real Steel) 2 forgatókönyvén, pedig még az első rész sem került bemutatásra.

- Jeremy Irvine és Helena Bonham Carter is csatlakozott a Mike Newell rendezésében készülő Great Expectationshöz, melynek alapját Charles Dickens regénye képezi.

- Patton Oswald is csatlakozott az Odd Thomashoz és egy Oswald P. Boone nevű művészt fog alakítani, aki a főszereplő (Anton Yelchin) medálját készíti.

- A Sony fogja forgalmazni Roman Polanski Carnage című filmjét, mely korábban God of Carnage néven futott.

- Danielle Harris a Balta 3-ban is visszatér, akárcsak a rendező, Adam Green, aki már dolgozik a forgatókönyvön.

- A Relativity Media fogja forgalmazni a House at the End of the Street című filmet, melynek főszerepében Jennifer Lawrence-t láthatjuk majd. A Lionsgate pedig Barry Levinson The Bay című filmjét szerezte meg.

- A Framelight Productions a Dr. Debt with Kip and Muffy című képregény alapján tervez filmet készíteni, mely a poszt-apokaliptikus New Jerseyben fog játszódni, ahol az emberiség utolsó reménye a fejvadász Dr. Debt és két női segítője, Kip és Muffy.

- Mark Wahlberg lesz a When Corruption Was King producere és lehetséges, hogy főszereplője is. A film egy nagy hatalmú ügyvédről szól, aki szembeszáll a maffiával.

- Elképzelhető, hogy Faora lesz a Superman női fő gonosza és olyan hírek is napvilágot látták, melyek szerint Zack Snyder a Csillagok háborújából ismert Coruscant bolygóhoz hasonlóra tervezi a Kryptont, ahonnan Superman származik.

- John M. Chu nagyon lelkes a G.I. Joe 2-t illetően és egy interjúban elmondta, hogy gyerekkora óta nagy rajongója a játékoknak és a képregénynek is. A 2. rész az elsővel ellentétben nem csak egy akciófilm lesz, hanem egy igazi nagy kaland, ahol minden főszereplő különleges képességét megismerhetjük majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr204841216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.04.15. 11:40:16

Várom már a G.I Joe 2-t is :)

kasy · http://kasyfilm.buzz.hu/ 2011.04.17. 14:53:13

Akkor tényleg nem tudom, hogy akarják Amerika kapitányt a jelen időbe pofozni. Vagy csak a The Avengers-ben oldják meg?
süti beállítások módosítása