Hírek röviden 04.08.

Címkék: hírekröviden

2011.04.08. 15:00

- Már a tárgyalások végső szakaszában járnak Javier Bardemmel, hogy ő alakítsa A setét torony főszereplőjét, Roland Deschaint.

- Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) rendezheti A holló remake-et, mely némileg kapcsolódni fog az 1994-es alkotáshoz, de főleg a képregényen fog alapulni.

- Arnold Schwarzenegger iránt a Summit is érdeklődik és szívesen látnák őt a The Tomb című filmben Bruce Willis oldalán.

- Megkezdődtek a tárgyalások Ben Affleckkel, hogy ő alakítsa Tom Buchanant a The Great Gatsbyben.

- Ben Stiller lehet a régóta tervezett The Secret Life of Walter Mitty főszereplője, mely az azonos című 1947-es alkotás remake-je lesz.

- Kim Cattrall a Movieweb.comnak adott interjújában azt mondta, hogy tényleg készül a Szex és New York előzményfilm, viszont harmadik rész szerinte nem lesz, legalábbis ő nem szeretné többször Samanthát játszani.

- Hailee Steinfeld lesz a Carlo Carlei rendezésében készülő Romeo and Juliet (Rómeó és Júlia) női főszereplője és valószínűleg ez lesz a következő filmje, mert hamarosan megkezdődik a forgatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr554841166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása