Hírek röviden 04.07.

Címkék: hírekröviden

2011.04.07. 14:49

A hét bemutatói: 2011. április 4. - 2011. április 10.

  1. A mestergyilkos (The Mechanic)
  2. A vadok kölykei IMAX 3D (Born To Be Wild)
  3. A zöld sárkány gyermekei (A zöld sárkány gyermekei)
  4. Csúcshatás (Limitless)
  5. Kedves szomszéd (Nothing’s All Bad)
  6. Maci Laci Digitális 3D (Yogi Bear)
  7. Menedék (The Refuge)
  8. Womb - Méh (Womb)

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11250607_e6bc197999b6c5ca10e0423b5cf6db15_l.jpg

- Hugh Jackmannek ajánlották fel a vadász szerepét a Snow White and the Huntsmanben, miután Viggo Mortensen kiszállt a projektből. Hófehérkét Kristen Stewart alakítja ebben a változatban. A napokban zajló WonderConon egyébként megkérdezték egy interjúban a The Brothers Grimm: Snow White főszereplőjét, Lily Collinst, hogy mit gondol erről, hogy több hófehérkés projekt is készül és elmondta, hogy nagyon tehetséges színésznőnek tartja Kristent, akinek van egy vicces oldal is, de nagyon más karakterek, így a két Hófehérke is teljesen másmilyen lesz.

- Mark Canton producer szintén a WonderConon említette meg, hogy elkészült a Xerxes forgatókönyve, de a projekt hamarosan címet cserél majd.

- Andy Serkis, Gollum megformálója a rendezésben is besegít Peter Jacksonnak a Hobbitnál. Szintén a filmmel kapcsolatos hír, hogy közel állnak a megegyezéshez Orlando Bloommal, hogy ismét feltűnjön Legolas szerepében.

- C. Thomas Howell ismét a The Amazing Spider-Manről beszélt és elmondta, hogy az utolsó egy hónapban New Yorkban fognak forgatni.

- A múlt hónapban látott napvilágot az a hír, hogy az Amerika Kapitány egyes részleteit újraforgatják. Kiderült, hogy ez tényleg igaz, de nem Angliában fogják ezt megtenni, hanem Los Angelesben.

- A Screen Gems fogja Amerikában forgalmazni az Attack the Block című filmet.

- Az új Majmok bolygója film is címet cserélt: Rise of Apesről Rise of the Planet of the Apesre keresztelték át.

- Sam Mendes és Barbara Broccoli producer nemrégiben Dél-Afrikába látogattak lehetséges forgatási helyszíneket keresni a Bond 23-hoz.

- William Fichtner szerepelni fog az Elysium című filmben.

- Jay Baruchel csatlakozott David Cronenberg Cosmopolis című filmjének stábjához.

- A The Expendables 2 előtt Sylvester Stallone még összehozza a Headshot című akció-vígjátékot.

- Liam Neeson mellett a lányát alakító Maggie Grace is vissza fog térni az Elrabolva 2-ben.

- A Modern család című sorozatból ismert Sofia Vergara is szerepelni fog a The Three Stoogesban.

- A korábbi hírekkel ellentétben Rebecca Hall mégsem fog szerepelni a Shadow Dancerben, de "helyette" csatlakozott a stábhoz Clive Owen, Andrea Riseborough, Aidan Gillan és Gillian Anderson is.

- Thandie Newton lesz a Tyler Perry nevével fémjelzett Good Deeds egyik női főszereplője.

- Robert Redford fogja alakítani Branch Ricky baseballjátékost a róla szóló életrajzi filmben, mely elsősorban Jackie Robinsonnal való kapcsolatára fókuszál.

- Arnold Schwarzenegger nem tétlenkedik, ugyanis a The Governator után máris bevállalta a Jee-woon Kim rendezésében készülő Last Stand egyik főszerepét, melyben egy seriffet fog alakítani, aki zöldfülű segítőjével egy drogkartell főnökének nyomába ered.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr454841157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.04.08. 12:26:50

De várom ezt a Bond 23-mat,idegtépő ez a kevés infó :D

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.04.09. 12:58:57

Viszont, ha Javier Bardem leszerződik a Setét Torony-hoz (vagyis én úgy tudom, hogy már le is szerződött), akkor kereshetnek új főgonoszt a Bond 23-hoz, mert Bardem a következő 4-5 évben nem nagyon fog ráérni.
süti beállítások módosítása