A tanár is ember. Szükség esetén lusta, életunt, lógós és csak a nagy lehetőségre vár, hogy végre maga mögött hagyja addigi életét. Elizabeth (Cameron Diaz) például igazán utálja a munkáját, és többnyire filmet vetít a diákjainak, hogy addig se kelljen hozzájuk szólnia. De hirtelen feltámad az életkedve, amikor a suliba érkezik az új helyettesítő tanár (Justin Timberlake), aki nemcsak sármosabb az összes férfitanárnál együttvéve, de állítólag jelentős vagyont is fog örökölni.
A baj csak az, hogy az új tanerő egy másik tanárnővel (Lucy Punch) kezd randizni. Elizabeth azonban nem adja fel: végre példát mutathat diákjainak elszántságból, céltudatosságból, ravaszságból és gonoszságból. Az iskola fenekestől felfordul, és a tanári környékén eluralkodik a káosz.

Az egykori sztárpáros, Cameron Diaz és Justin Timberlake újra együtt – legalább is a filmvásznon, mellettük a kiváló komikus: Jason Segel.

Hazai mozipremier: 2011. augusztus 18. Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr374841139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.04.04. 18:20:18

Jó kis vígjátéknak ígérkezik :)

Ismeretlen_111223 2011.04.04. 18:22:31

@Isu: Eddig nekem is nagyon bejön XD
süti beállítások módosítása