Hírek röviden 04.02.

Címkék: hírekröviden

2011.04.02. 19:00

- Will Beal írhatja a Logan's Run remake forgatókönyvét, melynek főszerepét Ryan Gosling fogja alakítani.

- Josh Hutcherson a legesélyesebb Peeta szerepére a The Hunger Gamesben, Gale-t pedig Liam Hemsworth alakíthatja majd. A női főszerep, mint már korábban kiderült, Jennifer Lawrence-é.

- Diego Gonzalez Boneta is fel fog tűnni a Rock of Agesben egy Drew Boley nevű karakterként.

- Ryan Reynolds lesz a címszereplő szinkronhangja a Turbo című DreamWorks animációs filmben. A rajzfilm főhőse egy csiga, aki fejébe veszi, hogy ő lesz faja leggyorsabb példánya.

- Patrick Dempsey egy interjúban elmondta, hogy mindent megtesz, hogy ő kapja meg Doctor Strange karakterét, bár még igen kezdeti stádiumban jár a film.

- Jelenleg Jeremy Renner tűnik a legesélyesebbnek a The Bourne Legacy főszerepére, bár Tony Gilroy rendező Oscar Isaacet szerette volna, de a stúdió nem szerződtette le a színészt.

- Dwayne Johnson egy interjúban elmondta, hogy szerinte meg fog valósulni a Captain Marvel film, bár már jó ideje áll a projekt.

- James Franco szerezte meg Steve Erickson Zeroville című könyvének megfilmesítési jogait, mely egy 24 éves diákról szól, aki Hollywoodba megy, hogy híres filmsztár váljon belőle. Végül kritikus lesz és számos tapasztalatra tesz szert, de a tragédia sem kerüli el. Azt egyelőre nem tudni, hogy Franco szerepelni is fog-e a filmben, vagy csak producerként lesz jelen.

- Sam Claflin és Alicia Vikander is szerepelni fognak a The Seventh Son című filmben.

- Steve Carell és Keira Knightley lesznek a Seeking a Friend at the End of the World című film főszereplői, melyben Carell egy olyan férfit fog alakítani, aki igyekszik egy tartalmas kapcsolatot keresni, miközben közeleg a világvége.

- A Universal csapott le Daniel Silva regénysorozatának megfilmesítési jogaira, melyek Gabriel Allon Moszad ügynökről szólnak. Allon volt az, aki végzett azzal a terroristával, aki az 1972-es Olimpián hat izraeli sportolót ölt meg.

- Bár még be sem mutatták a filmet, máris a folytatást tervezik a Conan the Barbarianhoz, melyben biztos, hogy visszatér a címszerepben Jason Momoa.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr814841133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.04.02. 19:05:59

Jól teszik,hogy tervbe vették a Conan 2-t :)
süti beállítások módosítása