Hírek röviden 03.31.

Címkék: hírekröviden

2011.03.31. 18:15

A hét bemutatói: 2011. március 28. - 2011. április 3.

  1. A Torinói ló (The Turin Horse)
  2. Sorsügynökség (The Adjustment Bureau)

- Milo Ventimiglia lesz a Static című film férfi főszereplője Sarah Shahi és Sara Paxton oldalán. Todd Levin a teljes filmet 3D-s RED kamerákkal fogja forgatni és a gyártási költség így is 1 millió dollár alatt lesz. A történet középpontjában egy fiatal házaspár áll, akik gyermekük halála után arra jutnak, hogy talán az lenne a legjobb, ha elválnának, ám egy titokzatos természetfeletti erő tudtukon kívül belép az életükbe.

- A Disney felkérte Terry Rosariót, hogy írja meg A Karib-tenger kalózai 5 forgatókönyvét, ám ezúttal szokott írótársa, Ted Elliott nélkül fog dolgozni. Egyelőre csak annyit tudni, hogy az 5. rész egy különálló film lesz természetesen Jack Sparrow kapitánnyal a főszerepben.

- Kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger a The Governator című animációs sorozattal fog visszatérni a filmezés világába, miután leköszönt Kalifornia állam kormányzói székéből. Ennél testhez állóbb projektet egyébként aligha találhatott volna magának, hiszen karaktere szintén a kormányzói irodát elhagyva kezd új életbe és egy háza alatti titkos központból küzd a bűn ellen. Hamarosan társra is lel egy 13 éves számítógépzseni személyében és együtt szállnak szembe a gonosztevőkkel.

- Ridley Scott a Prometheus után Gertrude Bellről szeretne életrajzi filmet készíteni Jeffrey Caine (Az elszánt diplomata) forgatókönyve alapján. Bell az Oxford hallgatója volt, majd a sivatagba ment, ahol a közép-kelet politikai életének fontos szereplőjévé vált az I. világháború előtt. A Török Birodalom bukása után segített Irak határainak kijelölésében, országának kormánya viszont elutasította őt az arab törvények miatt.

- Jeff Robinov ismét megemlítette a Justice League mozifilmet és elmondása szerint Supermant nem Henry Cavill fogja benne alakítani.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy John Travolta lesz John Gotti Jr. a róla szóló életrajzi filmben, mely címet is kapott: Gotti: Three Generations.

- A Totál szívás (Breaking Bad) című sorozatból ismert Bryan Cranston lesz a Total Recall remake fő gonosza, így ő keseríti majd meg Colin Farrell életét.

- Wes Craven a Movieweb.comnak adott interjújában határozottan kijelentette, hogy semmilyen jövőbeli Rémálom az Elm utcában remake-ben vagy rebootban nem kíván részt venni.

- Mégis össze fog jönni a Brad Pitt nevével fémjelzett World War Z című projekt, ugyanis a Skydance és további két stúdió 125 millió dollárt fordít a projektre, melyet a Paramount a költségvetés miatt kényszerült volna dobni.

- Megkezdődtek a Tales from the Gangster Squad szereplőválogatásai és lehetséges, hogy Sean Penn alakítja majd Mickey Cohen Los Angeles-i maffiózót.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754841120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása