Hírek röviden 03.30.

Címkék: hírekröviden

2011.03.30. 14:12

- James Cameron nemrégiben Brazíliában járt az Amazonas őserdőben és lehetséges, hogy itt fog zajlani az Avatar 2 forgatása.

- Hugh Jackman egy interjúban elmondta, hogy mindenképpen egy jó nevű rendezőt keresnek a The Wolverine-hez és szerinte nincs ok az aggodalomra, mert egész biztos össze fog jönni a film.

- Állítólag azért nem kezdték még meg a Green Lantern reklámkampányát, mert a vártnál jobban elhúzódtak a speciális effekteken végzett munkálatok. Illetőleg az is kiderült, hogy 200 millió dollárba került a film előállítása.

- Hivatalosan is megerősítették, hogy Jeremy Renner fel fog tűnni egy rövid időre a Thorban Hawkeye-ként (Sólyomszem).

- A Weinstein fogja forgalmazni a Fraggle Rock című filmet, melyet Cory Edwards fog rendezni.

- A Sony szerezte meg a Demsels in Distress amerikai forgalmazási jogait. Főszerepben Greta Gerwig és Adam Brody.

- A Disney végül mégsem készíti el a Horizons (első címén Oblivion) című filmet.

- A Prime Focus fogja végezni a Baljós árnyak 3D-s konvertálását, amely 2012. február 10-én kerül majd a mozikba.

- Shawn Levy következő alkotása a Kodachrome filmről fog szólni és a Disney égisze alatt fogja elkészíteni.

- Film készül Alan Robert Wire Hangers című képregénye alapján.

- Hailee Steinfeld lesz a Sleeping Beauty (Csipkerózsika) címszereplője, ám Lindsay Devlin forgatókönyve egész másképp közelíti meg az ismert történetet. A filmben Csipkerózsika alvás közben megpróbál kijutni álomvilágából.

- James Marsden és Michael C. Hall lesznek az Adam Davenport rendezésében készülő The Dead Circus című film főszereplői Michael Shannon és Melissa Leo oldalán. A történet a Bobby Fuller halálának ügyében zajló nyomozásra fókuszál. Úgy vélték, hogy öngyilkosság történt, miután Fuller torkában benzint találtak a boncolás során. Ezután úgy feltételezték, hogy a férfi nem is öngyilkos lett, hanem a hírhedt Manson család végzett vele.

- Bill Murray fogja alakítani Franklin D. Rooseveltet a Hyde Park on the Hudson című filmben, mely elsősorban az elnök és távoli unokatestvére, Margaret Stuckley titkos szerelmi viszonyára fókuszál. 1939 júniusában az angol király és felesége látogatást tettek Roosevelt házában, és ez volt az első alkalom, hogy a brit királyi család tagjai Amerikában jártak.

- Melissa Rosenberg (Twilight Saga) fogja írni az Earthseed forgatókönyvét, melynek alapját Pamela Sargent azonos című 1983-as regénye képezi. A történet a jövőben játszódik, amikor az emberek új bolygót keresnek maguknak és egy expedíció keretében genetikailag előállított tinédzsereket küldenek egy idegen bolygóra, akik szülők nélkül jöttek világra, ám a csapatok között elszabadulnak az indulatok és komoly összecsapások alakulnak ki közöttük.

- Bár még be sem mutatták a Vizet az elefántnak cím filmet, Richard LaGravenese forgatókönyvíró és Francis Lawrence rendező máris egy újabb közös projekten munkálkodnak, mely az Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption című Laura Hillenbrand regény adaptációja lesz. A történet Louis Zamperini olimpikonról szól, aki a japánok fogságába esett a háború során.

- A Pixar bejelentette, hogy Monsters University lesz a Szörny Rt. második részének a címe, mely 2012. november 2-án kerül a mozikba és egy előzményfilm lesz.

- Az ausztrál Sharni Vinson lesz a You're Next című thriller főszereplője, amely egy családról szól, akiket nyaralás során megtámadnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr884841118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása