A tavalyi év egyik nagy mozis szenzációja volt A titánok harca. De ahogy az alapjául szolgáló mítoszokban is örök a háború, a film sem ér véget. A héten elkezdődött a film második részének a forgatása. A főszereplők között újra ott lesz Sam Worthington Perszeusz, Ralph Fienenes Hadész és Liam Neeson Zeusz szerepében. A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.
Ezúttal Kronosz kiszabadítja a fogságba esett titánokat, és harcba küldi őket az uralkodó istenek, saját fiai, Zeusz, Hadész és Poszeidón ellen. A 3D mozi alkotói azt ígérik, hogy a Tartaroszból, a pokol legmélyebb fenekéről megszökő Kronosz történetében valóban megjelenítik és átélhetővé teszik a pokollá változó Földet.
A film további fontos szerepeiben Rosamund Pike (Androméda, a harcos királynő), Bill Nighy (Héphaisztosz) és Toby Kebbell (Argenor) játszik. A munka London közelében kezdődött, a stáb innen Dél-Angliába, Surreybe, majd Walesbe, onnan pedig Tenerife-re költözik. A bemutató 2012 márciusára van kitűzve. Forrás: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr64841154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása