Hírek röviden 03.23.

Címkék: hírekröviden

2011.03.23. 13:54

- Helyi idő szerint ma reggel, 79 éves korában elhunyt Elizabeth Taylor színésznő, akit elsősorban Kleopátraként ismerhettünk, de számos egyéb filmben is játszott.

- A Sony Pictures felajánlotta David Finchernek, hogy rendezze meg a Cleopatrát, melynek címszerepét Angelina Jolie fogja alakítani. Korábban úgy tűnt, hogy James Cameron ülhet a rendezői székbe, de az Avatar 2-3 miatt kénytelen volt visszamondani a projektet.

- Jerry Stahl fogja írni a The Thin Man forgatókönyvét, melynek főszerepét Johnny Depp alakítja majd.

- A Columbia megkezdte a szereplőválogatásokat a Total Recall remake-hez és jelenleg a két női főszerepre keresik a megfelelő színésznőt. Lorit jelen állás szerint Diane Kruger vagy Kate Bosworth, míg Melindát Eva Mendes vagy Paul Patton alakíthatja.

- Alan Rickman és Sir Tom Courtenay is csatlakoztak a Gambit remake stábjához Cameron Diaz és Colin Firth mellé.

- A 20th Century Fox novemberről augusztus 5-re hozta előre a Rise of the Apes bemutatási dátumát. Ezzel  Jonah Hill The Sitter című vígjátéka járt rosszul, melyet augusztus 5-ről átpakoltak december 9-re.

- Benicio del Toro is szerepelni fog a Savagesben.

- Rengeteg név szóba került az Akira kapcsán többek között Robert Pattinson, Justin Timberlake, Michael Fassbender, Joaquin Phoenix, James McAvoy és Andrew Garfield is, de még semmi sem biztos, csak az, hogy a forgatás augusztusban kezdődik.

- A Paramount egész biztos nem készíti el a Dune remake-et, mert túl régóta húzódik a projekt, így elvesztették a jogokat. Szintén velük kapcsolatos hír, hogy amennyiben nem találnak társforgalmazót Brad Pitt World War Z című filmjéhez, úgy ebből sem lesz semmi.

- Ezúttal Will Sasso neve került szóba a The Three Stooges egyik szerepére, de az eddigi tapasztalatok alapján ebből sem lesz semmi.

- Dwayne Johnson lesz a Rick Roman rendezésében készülő Snitch főszereplője, mely egy apáról szól, aki megpróbálja kihozni fiát a börtönből, akit 30 évre ítéltek el.

- Rosario Dawson, Megan Fox, Olivia Wilde, Andrew Garfield és Chris Pine neve is felmerült Doug Liman egyelőre cím nélküli sci-fije kapcsán.

- Rashida Jones és Andy Samberg is szerepelni fognak a Celeste and Jesse Forever című romantikus vígjátékban, melynek forgatókönyvét részben Rashida írta. A történet egy párról szól, akik eldöntik, hogy válásuk után is jó barátok maradnak.

- Jamie Kennedy és Angela Sarafyan lesznek a Gor Kirakosian rendezésében készülő Lost and Found in Armenia című romantikus vígjáték főszereplői, melynek középpontjában egy férfi áll, aki nyaralása során beleszeret egy örmény nőbe.

- Már azt hittük, minden sztár csatlakozott a New Year's Eve stábjához, ám ez nem igaz, ugyanis most még Ludacris is megérkezett, aki egy rendőrt fog alakítani.

- Érdekes dolog történt a Narniával, ugyanis nem a könyvek szerinti negyedik rész, Az ezüst trón (The Silver Chair), hanem A varázsló unokaöccse (The Magician's Nephew) alapján fog készülni a következő mozifilm.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr804841059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.03.23. 14:05:43

"A Paramount dobta a Dune remake-et, mert nem voltak elégedettek vele." Hát...ööö...én úgy tudom, hogy nem dobták, hanem mivel idén tavaszra nem kezdődtek el az érdemi munkálatok, egyszerűen elvesztették a megfilmesítés jogait.

Ismeretlen_149418 2011.03.23. 14:17:50

@Kóczy: köszi, hogy szóltál. Kicsit félrevezető volt, amit először olvastam róla és abból ez jött le nekem, de tévedtem.:)

Isu 2011.03.23. 14:18:08

Narnia folytatódik,jó hír :)

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.03.24. 13:10:18

Ha már folytatják a Narnia-t, remélem jobb lesz, mint az előző rész. (Bár azt annyira nem lesz nehéz felülmúlni).
süti beállítások módosítása