Hírek röviden 03.12.

Címkék: hírekröviden

2011.03.12. 15:18

- Jennifer Lawrence közel áll hozzá, hogy leszerződjön a Hunger Games főszerepére és ő alakíthassa Katniss Everdeent.

- Baz Luhrmann azt nyilatkozta, hogy egyhamar biztos nem fog megkezdődik a The Big Gatsby forgatása, mert egyelőre még azt sem sikerült eldönteniük, hogy hol forgassanak.

- Danny Huston csatlakozott a Medallion stábjához Malin Akerman és Nicholas Cage mellé. Cage egy volt tolvajt alakít, aki elrabolt lányát keresi.

- Májusban kerül az amerikai mozikba a Megan Fox és Mickey Rourke főszereplésével készült Passion Play.

- Luke Evans lesz a The Amateur American című thriller főszereplője, melyben egy Párizsban élő amerikait fog alakítani.

- Lional Wigram, a Sherlock Holmes producere szerezte meg a RASL című képregény megfilmesítési jogait, mely egy olyan tolvajról szól, aki párhuzamos univerzumokból rabol műtárgyakat.

- Guillermo del Toro a Mowieweb.comnak adott interjújában elmondta, hogy már fél éve zajlanak a Pacific Rim előkészületei, mert eleinte úgy tervezték, hogy producerként lesz jelen a projektnél, így már korábban megkezdték a tervezést. Reméli, hogy szeptemberben el tudják kezdeni a forgatást is. A film egy alternatív univerzumban fog játszódni, ahol Godzillaszerű lények élnek. A Pacific Rim után az At the Mountains of Madness következik és azt is elmondta, hogy nem tervez 3. Hellboy filmet készíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr204841002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.03.13. 14:57:40

Passion Play tudtommal csak DVD-n kerül forgalmazásba,de ezek szerint nem :)
süti beállítások módosítása