Hírek röviden 03.11.

Címkék: hírekröviden

2011.03.11. 11:10

- A Montecito Picture Company szerezte meg Jeff Lowell Mosters of the Midway című forgatókönyvét. A filmről egyelőre csak annyit árultak el, hogy egy termszetfeletti vígjáték lesz, mely egy karneválon játszódik. Producerként Ivan Reitman is jelen lesz.

- Neil Gaiman fogja írni a Journey to the West forgatókönyvét, mely a Majomkirályról szól, aki egy kínai szerzetes, egy disznó és egy hal szellemének társaságában Indiába utazik, hogy megkeresse Buddha ősi feljegyzéseit, melyek segítségével megvilágosodhat. James Cameron is besegít majd a filmbe, a forgatókönyv átnézése mellett technikai tanácsokat is fog adni. Rendező még nincs, de Guillermo del Toro érdeklődik a projekt iránt.

- Marc Webb elmondta, hogy a Pókembernél használták először a 3ality nevű új 3D-s kamerákat.

- Bradley Cooper egy interjúban azt mondta, hogy bár ők nagyon szerették A szupercsapatot, nem hozott elég pénzt és sokaknak nem is tetszett, így nem valószínű, hogy lesz második rész.

- A Weinstein tájékoztatása szerint a Miral mégsem R-es, csak PG-13 korhatár besorolást kap. A film főszerepében Freida Pintót láthatjuk majd.

- Már volt róla szó, hogy Benicio Del Toro fogja rendezni a 7 Days in Havana egyik jelenetét, és most az is kiderült, hogy arról a részről van szó, melyben Josh Hutcherson megérkezik a szigetre.

- A Sony Pictures Classics fogja forgalmazni a Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Calle Quest című filmet, mely Michael Rapaport első rendezése lesz. A film a Tribe Called Quest nevű rapbandáról szól.

- Josh Zetumer fogja írni a Robotzsaru remake forgatókönyvét.

- Trent Reznor egy interjúban kijelentette, hogy a felröppent hírekkel ellentétben mégsem ő fogja szerezni az Abraham Lincoln: Vampire Hunter zenéjét és mint mondta "nem szabad mindent elhinni, amit olvasunk."

- Johnny Knoxville közel áll hozzá, hogy aláírja szerződését Moe szerepére a Farrelly tesók rendezésében készülő The Three Stoogesban.

- Robert Luketic fogja rendezni a Brilliant című filmet, mely egy gyémántrablásról szól.

- A Paramount közzétette a Super 8 hivatalos történetét, íme: 1979 nyarán egy ohiói kisvárosban néhány bart szemtanúja volt egy szörnyű vonatbalesetnek, miközben épp filmet forgattak Super 8-as kamerájukkal. Hamarosan rájönnek, hogy nem is baleset történt. A városban hamarosan emberek kezdenek el eltűnni és megmagyarázhatatlan dolgok történnek. A helyi erők megpróbálják kideríteni, mi is történt, de az igazság sokkal félelmetesebb, mint azt bármelyikük gondolta volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr854840990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása