Hírek röviden 03.10.

Címkék: hírekröviden

2011.03.10. 14:49

- Aubrey Plaza lesz a The Hand Job című vígjáték főszereplője, melynek forgatókönyvét Maggie Carey írta és a rendezést is ő végzi majd. További szerepekben Donald Glover, Alia Shawkat és Mae Whitman is feltűnnek. Aubrey egy frissen érettségizett lányt fog alakítani, aki a főiskola előtt szeretné egy kicsit kibővíteni szexuális látókörét.

- Megvolt a Thor tesztvetítése, mely után a címszereplő, Chris Hamsworth úgy nyilatkozott, hogy "fantasztikus" lett a végeredmény.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy a Pacific Rim lesz Guillermo del Toro következő filmje.

- Gary Oldman ismét beszélt a The Dark Knight Risesról, ezúttal azt árulta el, hogy egy régi gonosztevő is fel fog tűnni a filmben, aki még a kezdeti képregényekben szerepelt.

- A Universal Doom remake-et tervez, melyhez jelenleg az írókat keresik.

- Wagner Moura lesz az Elysium fő gonosza, és a film premierdátumát is kitűzték 2013. március 8-ra.

- Az IAM Entertainment Macy's Thanksgiving Day Parade címmel tervez filmet készíteni, mely az Éjszaka a múzeumban filmekhez és a Mi a manó?-hoz hasonló családi film lesz.

- A CBS Films fogja forgalmazni a Gambit remake-et, melynek főszerepében Cameron Diazt és a friss Oscar-díjas Colin Firthöt láthatjuk majd. A forgatás májusban kezdődik Londonban.

- 2012. március 30-án kerül majd a mozikba a My Mother's Curse című vígjáték, melynek főszerepében Barbra Streisandot és Seth Rogent láthatjuk. A forgatás április 8-án kezdődik.

- Matthew McConaughey lesz a The Dallas Buyers Club főszereplője, melyet Jean-Marc Vallée fog rendezni. A film a '80-as években játszódik, és egy olyan férfiről szól, aki illegálisan árul AIDS-gyógyszereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr664840986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.03.10. 16:36:11

Remélem nemsokára többet is megtudunk a Batman 3-tól :)

Gabesz 2011.03.10. 18:34:00

Tényleg nem lenne rossz, ha "dobnának már egy csontot":) Egy plaki vagy valami... Amióta tudom, hogy Anne Hathaway is benne lesz a 3-ban, azóta még jobban várom:)
süti beállítások módosítása