Hírek röviden 03.09.

Címkék: hírekröviden

2011.03.09. 16:52

A hét bemutatói: 2011. március 7. - 2011. március 13.

  1. Kellékfeleség (Just Go With It)
  2. Anyát a Marsra! Digitális 3D IMAX (Mars Needs Moms)
  3. A rítus (The Rite)
  4. Egy család (En Familie)

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10995089_b68a4d6b947e4a9023d891912f58ec6a_xl.jpg

- Jeffrey Donovan és Miles Fisher is szerepelni fognak a J. Edgarban. Donovan Robert F. Kennedyt, Fisher pedig egy FBI ügynököt fog alakítani.

- A Relativity Mediánál kötött ki a Voltron: Defender of the Universe, melyben animációs és élőszereplős részek is lesznek. A premier viszont csak valamikor 2014-2015 körül várható.

- A 20th Century Fox vette meg Stefan Jaworski The Last Witness című forgatókönyvét, melyben egy bombatámadás egyetlen túlélőjét ismerhetjük meg.

- A Walt Disney szerezte meg Dave Adron The Runner című forgatókönyvét, mely egy olyan férfiről szól, akit előre küldenek az időben, hogy megakadályozhassa, hogy egy őrült megsemmisítse a Földet.

- Rövidesen megkezdődik az Another Night forgatása Robert De Niro, Paul Dano, Julianne Moore és Olivia Thirlby főszereplésével. A rendezői székben Paul Weitz foglal helyet.

- A Columbia Pictures 15 éves szerződést kötött Neal H. Moritz producerrel, melynek keretében közösen fogják elkészíteni a 21 Jump Streetet, az R.I.P.D.-t, a Total Recall remake-et és a Jack the Giant Killert is.

- A Summit és a Participant Media közösen fogja összehozni a Deepwater Horizon's Final Hour című filmet, mely egy olajtorony dolgozóiról szól, akik a végsőkig küzdöttek, hogy megakadályozzák a katasztrófát.

- Nem Sylvester Stallone fogja rendezni a The Expendables 2-t, és már el is kezdte keresgélni a megfelelő direktort a feladatra. A forgatókönyvön már dolgozik David Agosto és Ken Kaufman. A film fő gonosza Bruce Willis lesz, de Arnold Schwarzenegger és Ryan Seacrest is feltűnnek majd.

- Emily Wickersham, Jennifer Carpenter és Wes Benley csatlakoztak a Gone stábjához Amanda Seyfried mellé. A Heitor Dalia rendezésében készülő thriller egy emberrablást túlélt nőről szól, aki megpróbálja elkapni a férfit, aki elrabolta őt, mert meggyőződése, hogy a nővérét is ő kapta el.

- A The Avengers után a The Inhumansből is filmet készít majd a Marvel. A film olyan földönkívüliekről szól, akik gonosz szándékkal jöttek a Földre és emberekből kikísérleteztek egy fajt, melyet azután magukra hagytak. A faj tagjai saját társadalmat hoztak létre és békében megférnek az emberekkel, ám a gonosz lények hamarosan visszatérnek, hogy elfoglalják bolygónkat.

- Gary Oldman egy interjúban azt mondta, hogy bár még mindig nem olvasta a The Dark Knight Rises forgatókönyvét, de a film történetét már ismeri és szerinte A sötét lovagot is felül fogja múlni az alkotás. Hozzátette, hogy a Batman: Kezdődik!-hez hasonlóan ezúttal is azon lesz főleg a hangsúly, hogy Bruce Wayne jobban megismeri magát és egyre több mindent tanul meg.

- Ian McKellen azt nyilatkozta, hogy a Hobbit forgatásán készültek 3D-s próbafelvételek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr624840975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása