Hírek röviden 03.06.

Címkék: hírekröviden

2011.03.06. 21:30

- Cate Blanchette és James Franco is kiléptek a While We're Young stábjából. Franco az Oz: The Great and Powerful miatt, mivel ütközne a két film forgatása, Blanchett távozásának oka viszont egyelőre nem ismert.

- Lehetséges, hogy Anthony Hopkins lesz a Bond 23 fő gonosza, vagy legalábbis az egyik, hiszen korábban Javier Bardemnek is felajánlottak egy negatív szerepet a filmben. Hopkins egyelőre még habozik, mert több részre kellene aláírnia, és valami olyasmi karaktere lenne, mint a régebbi filmekben Blowfeldé.

- A nagy hóvihar és a rossz időjárás miatt jelenleg áll a Breaking Dawn 2. részének forgatása Vancouverben, de amint az idő lehetővé teszik, folytatódnak a munkálatok.

- Három új amerikai premierdátum: Hugo Cabret és The Muppets - november 23., G.I. Joe 2 - 2012. augusztus 10.

- Gary Oldman elmondta, hogy még nem olvasta a The Dark Knight Rises forgatókönyvét, de már beszélt Christopher Nolannel, aki pontosan tudja, hogy mit fog csinálni. Oldman azt is hozzátette, hogy a Tomas Alfredson rendezésében készülő Tinker, Tailor, Soldier, Spy talán a valaha volt legjobb szerepe, már csak a szereplőtársak miatt is, hiszen John Hurt, Tom Hardy, Colin Firth, Ciarán Hinds és Toby Jones oldalán alakíthat benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754840958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása