Hírek röviden 03.05.

Címkék: hírekröviden

2011.03.05. 11:59

- Brie Larson lesz a 21 Jump Street mozifilm női főszereplője, egy Molly nevű lányt fog játszani.

- Elindult a Sikoly 4 hivatalos honlapja.

- Sean Anders és John Morris fogják rendezni Adam Sandler I Hate You Dad című vígjátékát.

- Julianne Moore csatlakozott az Another Night stábjához Robert De Niro, Olivia Thirlby és Paul Dano mellé.

- Pierce Brosnan lesz az All You Need Is Love főszereplője, melyet a dán Susanna Bier fog rendezni, aki az Oscar-gálán megkapta a legjobb idegennyelvű filmnek járó aranyszobrot az In a Better Worldért.

- Clevelandben is fog majd forgatni a The Avengers stábja. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy Stellan Skarsgaard megerősítette, hogy ő lesz az egyik gonosztevő, és ugyanazt  a karaktert fogja alakítani, akit a Thorban.

- Az io9 értesülései szerit Christopher Nolan a The Dark Knight Rises után szívesen elkészítené a Szárnyas fejvadász előzmény - vagy folytatásfilmet.

- A Universal szerezte meg John Philips Dirty Grandpa című filmjét, mely egy szexuálisan túlfűtött nagypapáról szól, aki felkerekedik, hogy meglátogassa unokáját.

- Rachel Nichols Twitteren jelentette be, hogy a G.I. Joe 2-höz az első rész teljes stábja visszatér.

- Rutger Hauer egy interjúban azt mondta, hogy már nagyon várja a Dracula 3D-t, ami a következő projektje lesz Dario Argento rendezésében. Azt a hírt pedig cáfolta, miszerint szerepelni fog a The Dark Knight Risesban.

- Palek Patel forgatókönyvíró tegnap azt írta twitterén, hogy már csak a végső megbeszélések vannak hátra, és biztosra vehető, hogy Kristen Stewart lesz Hófehérke a Snow White and the Huntsmanben. A vadászt Viggo Mortensen fogja alakítani.

- Vince Vaughn lesz a The Insane Laws című vígjáték egyik főszereplője, melynek forgatókönyvét Jeremy Garelick írja, akivel már dolgoztak együtt a Szakíts, ha bírsz című filmen. Garelick rendezni is fogja a vígjátékot, így ezzel debütál majd direktorként. A film két jó barátról szól, akiknek élete a feje tetejére áll, miután kiderül, hogy egyikük lánya babát vár a másikuk fiától.

- 64 éves korában elhunyt Balázsy Gyula színművész, akit többek között a Locke magyar hangjaként is ismerhetünk a Lostból. Nyugodjék békében!

- ‎2012. szeptember 14.-én érkezik a Resident Evil-széria ötödik része -gondolom senkit sem lep meg- Milla Jovovich-al a főszerepben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr264840955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.03.05. 13:03:09

Isten Nyugosztalja! Jó magyar hang volt ő is!
süti beállítások módosítása