Hírek röviden 03.04.

Címkék: hírekröviden

2011.03.04. 12:15

- A friss Oscar-díjas Trent Reznor csatlakozott az Abraham Lincoln: Vampire Hunter stábjához zeneszerzőként és színészként is, ugyanis ő fogja alakítani azt a vámpírt, aki megölte Lincoln anyját.

- Cáfolták a tegnapi hírt, mely szerint Jennifer Lawrence és Hailee Steinfeld versengenének a The Hunger Games főszerepéért, és helyettük Kaya Scodelario, Chloe Moretz, Emma Roberts, Saoirse Ronan, Abigail Breslin, Lyndsy Fonseca, Emily Browning és Shailene Woodley nevét említették meg. Szép hosszú lista.

- A Lucasfilm és a Fox bejelentették, hogy 2012. januárjában újra mozikba küldik a Csillagok háborúja I. részét, a Baljós árnyakat, természetesen 3D-ben.

- Olivia Thirlby lesz az Another Year egyik főszereplője.

- A DreamWorks Animation Rumblewick címmel tervez animációs filmet készíteni Tim Johnson (Túl a sövényen) rendezésében Jim Herzfeld (Apádra ütök) forgatókönyve alapján.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10939453_8fec9e76cb2e4592cf56e9aca878579f_xl.jpg

- Chris Pratt és Rhys Ifans is szerepelni fognak a Five-Year Engagement című vígjátékban.

- Julianna Hough is szerepelni fog a Rock of Agesben Tom Cruise oldalán.

- Helen Fielding, a Bridget Jones könyvek írója már dolgozik a harmadik köteten és amennyiben elkészül, természetesen jöhet a filmváltozat is.

- Ryan Reynolds azt nyilatkozta, hogy bár a Deadpool még mindig a tervezés stádiumában jár, biztos benne, hogy össze fog jönni a projekt előbb-utóbb, azt az értesülést pedig, hogy Deadpool és Green Lantern egy közös filmben mérkőznének meg egymás ellen határozottan cáfolta.

- Johnny Knoxville a First Man és a Mustache Riders című vígjátékokban is szerepelni fog és mindkettőből producerként is kiveszi a részét. a First Man egy olyan férfiról szól, akinek felesége indul az elnöki címért. A férfi ugyan ezt eleinte nehezen viseli, de rájön, hogy ha felesége nyer, ő lesz az ország első embere. A Mustache Riders pedig három piti tolvajról szól, akik egy elrejtett kincs után kutatnak.

- Mira Sorvino és Dermot Mulroney lesznek a Trade of Innocents című dráma főszereplői, mely egy elhunyt lányukat gyászoló házaspárról szól. A lány szexuális rabszolgaság céljából fogvatartott nőket próbált kiszabadítani, és a szülők eldöntik, hogy megpróbálnak rajtuk segíteni.

- George Miller úgy nyilatkozott, hogy 2012. januárjában kezdik meg a két Mad Max film forgatását egy időben. A két film a Fury Road illetve a Furiosa alcímet viseli. A főbb szerepekben Tom Hardyt, Charlize Theront és Teresa Palmert láthatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr704840942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása