Hírek röviden 03.03.

Címkék: hírekröviden

2011.03.03. 14:45

A hét bemutatói: 2011. február 28. - 2011. március 6.

  1. 127 óra (127 Hours)
  2. Nem beszélek zöldségeket! (My afternoons with Margueritte)
  3. Rango (Rango)
  4. Elhajlási engedély (Hall Pass)
  5. Három (3)
  6. Gyermekeim apja (Le Pére de mes enfants)

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10933983_1801712bffe4be48ab347a561a8292fc_l.jpg

- Alison Brie csatlakozott Emily Blunt és Jason Segel mellé a Judd Apatow produceri felügyeletével készülő Five-Year Engagement című vígjátékhoz és Emily Blunt testvérét fogja alakítani. A történet középpontjában Blunt és Segel kapcsolata áll, akik már évek óta jegyben járnak.

- Tom Hanks és Tim Allen lehetne a Jungle Cruise című kalandfilm főszereplői, melynek alapját egy vidámparkos játék képezi, ahol egy hajóban ülve eljuthatunk Afrika vadregényes tájaira és különféle állatokat láthatunk. A játék legizgalmasabb része, hogy bennszülöttek támadnak a hajóra és az valószínűleg a filmben is így lesz majd.

- Brian Grazer producer úgy nyilatkozott, hogy "nagyon közel állnak hozzá", hogy leszerződtessék Javier Bardemet A setét torony film főszerepére.

- Gary Ross rendező nem aprózza el a dolgokat, ugyanis a The Hunger Games című film főszerepére két fiatal Oscar-jelölt színésznő Haille Steinfeld és Jennifer Lawrence a legesélyesebbek.

- A Warnerhez került a Szárnyas fejvadász jogai, így ők készíthetnek majd előzmény- illetőleg folytatásfilmeket.

- David Koepp írja újra a Men In Black III forgatókönyvét és várhatóan 28-án folytatódhat a forgatás.

- Egyes értesülések szerint a Marvel készített egy titkos előzetest a The Avengershez, melyben egy új szuperhős is feltűnik majd. Az említett videót a Thor és az Amerika Kapitány előtt láthatják az amerikaiak.

- A Weinstein fogja forgalmazni a Miley Cyrus főszereplésével készülő So Undercover című akció-vígjátékot.

- Érdekes hír látott napvilágot, mely szerint Todd Phillips szeretné egy rövid cameoszerepre megnyerni Charlie Sheent a Másnaposok 2-höz és vélhetően saját magát játszaná. Sheen a napokban őrült kirohanásaival hívta fel magára a figyelmet, melyeknek köszönhetően a CBS leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását.

- A The Dark Knight Risesszal kapcsolatban felmerült egy olyan pletyka, mely szerint a film végére a Anne Hathaway által alakított Macskanő átáll a jó oldalra és szövetséget köt Batmannel.

- Diane Lane lesz Martha Kent a Supermanben.

- Barry Levinson O.K.C. címmel tervez politikai thrillert készíteni a debütáló Clay Wold forgatókönyve alapján. Wold saját bátyja igaz története alapján írja a szkriptet egy fiatal jogászról, aki a Timothy McVeigh ügyben, és mindent hajlandó kockára tenni az igazság kiderítésének érdekében.

- David Ayer End of Watch címmel tervez rendőrökről szóló drámát készíteni, melynek egyik főszerepére Jake Gyllanhaallal tárgyalnak. A film két jó barátról szól, akik évek óta társak.

- Hamarosan megkezdődik a Tim and Eric's Billion Dollar Movie forgatása Zach Galifianakis, John C. Reilly, Will Ferrell, Robert Loggia, Jeff Goldblum, William Artherton és Will Forte főszereplésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434840930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása