Hírek röviden 03.02.

Címkék: hírekröviden

2011.03.02. 14:40

- Mark Wahlberg az Oscar gála előtt azt nyilatkozta a vörös szőnyegen, hogy szívesen elkészítené a The Fighter 2. részét.

- A Kung Fu Panda 2 és a Csizmás, a kandúr IMAX-ben és IMAX 3D-ben is mozikba kerül.

- Lehetséges, hogy a brazil José Padilha rendezheti az MGM-es Robotzsaru remake-et.

- Egyes értesülések szerint 4-én érkezik az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló első előzetese.

- Jonah Hill is rendezésre adta a fejét, és első projektje a Kitchen Sink lesz, melyben egy vámpír, egy zombi és egy ember együtt veszik fel a harcot az idegenek ellen.

- Rinko Kikuchi, Tadanobu Asano, Hiroyuki Sanada és Kou Shibasaki is szerepelni fognak a 47 Roninban Keanu Reeves oldalán, aki egyébként jelenleg Budapesten tartózkodik.

- Channing Tatum lesz a Peter Pan Begins főszereplője, ám egyelőre még egy stúdió sem csapott le a projektre, így kérdéses, hogy mikorra lesz belőle valami.

- Michael Bay elárult néhány részletet a Transformers 3-ról, többek között, hogy komolyabb hangvételű lesz, mint az eddigi két rész, amelyik robot meghal, annak halálát láthatjuk a vásznon és egyébként is több teret kapnak a robotok, mert sokan keveselték őket eddig.

- Eleanor Tomlinson lesz a hercegnő a Jack the Giant Killerben.

- Henry Winkler csatlakozott Kevin James és Sandra Bullock mellé a Here Comes the Boom stábjához, melyben James egy tanárt alakít, aki másodállásban harcművészeti versenyeken vesz részt, hogy pénzt szerezzen a suli énekkarának.

- Nicholas Hoult lesz a Warm Bodies című romantikus thriller egyik főszereplője. A film története egy elgyötört zombiról szól, aki különös barátságot kezd egyik áldozata barátnőjével.

- A Lionsgate július 8-ról június 3-ra hozta előre a Katherine Heigl főszereplésével készülő One for the Money című vígjáték premierdátumát, így az X-Men: First Classszel kell majd megküzdenie a Horrible Bosses és A gondozoo helyett, ami azért jó, mert a két filmnek nem egyezik a célcsoportja.

- Spike Jonze és Charlie Kaufmann egy egyelőre cím nélküli politikai szatírát terveznek készíteni.

- A DreamWorks szerezte meg Julian Assange két WikiLeaks-es könyvének megfilmesítési jogait.

- Judd Apatow elmondta, hogy könnyen lehet, hogy más Felkoppintva szereplők is feltűnnek majd abban a filmben, mely Paul Rudd és Leslie Mann filmbéli karaktereiről fog szólni, az új Pee-Wee Herman filmről pedig azt mondta, hogy egy teljesen új történet lesz, és a karakter is sokat fejlődött.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr784840922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása