Hírek röviden 02.27.

Címkék: hírekröviden

2011.02.27. 15:53

- Viggo Mortensen lehet Zod tábornok a Supermanben, de valószínűleg csak akkor vállalja el a szerepet, ha sikerül úgy megcsinálnia az időbeosztását, hogy a Snow White and the Huntsman is beleférjen.

- Michael Fassbender egy interjúban megerősítette, hogy tényleg egy androidot fog játszani a Prometheusban, és azt is hozzátette, hogy a filmben lesznek kapcsolódási pontok az eredeti Alienhez.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Jon M. Chu fogja rendezni a G.I. Joe 2-t, illetve valószínű, hogy Sienna Miller és Joseph Godon-Levitt karakterét más színészek fogják alakítani.

Henry Selick ShadeMaker címmel tervez 3D-s animációs filmet készíteni a nemrégiben alakult Cinderbiter Productions égisze alatt. A történetről egyelőre még nem tudni semmit.

- Tina Fey lesz egy egyelőre cím nélküli vígjáték producere, melynek forgatókönyvét a 30 Rock egyik írója, Paula Pell fogja papírra vetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr114840903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.02.28. 18:30:27

Várom már a G.I Joe 2-t :)
süti beállítások módosítása