Hírek röviden 02.26.

Címkék: hírekröviden

2011.02.26. 15:46

- Tegnap már volt szó róla, hogy néhány színészt felkerestek a The Bourne Legacy főszerepével kapcsolatban és most úgy tűnik, hogy Shia LaBeouf is csatlakozott hozzájuk, így bizonyára vele is készítek majd próbafelvételeket.

- Joe McHale is szerepelni fog Seth MacFerlane Ted című vígjátékában és Mila Kunis karakterének a főnökét fogja alakítani.

- Korábban már volt róla szó, de úgy tűnik, csak most vált teljesen hivatalossá, hogy James Franco és Mila Kunis szerepelni fognak az Oz: The Great and Powerfulban.

- Jimmi Simpson fogja alakítani Lincoln személyi asszisztensét és egyben jó barátját az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben.

- Idris Elba, Kate Dickie és Sean Harris is szerepelni fognak a Prometheusban, melynek forgatása várhatóan 3-4 hét múlva kezdődik meg.

- Kate Mara és Treat Williams egy apa-lánya párost fognak alakítani a Blackbird című filmben, melyben Eric Bana és Olivia Wilde egy szökevény testvérpárt játszik, akik összetalálkoznak egy hazatérő bokszbajnokkal (Charlie Hunnam). További hír, hogy Stacy Spacek és Kris Kristofferson lesznek a bokszoló szülei.

- Bob Weinstein megkezdte az Apollo 18 vírusmarketingjét, ugyanis egy interjúban azt mondta, hogy a felvételek tényleg azon a bizonyos Holdexpedíción készültek, ők csak megtalálták őket. Ezzel együtt elindult egy vírusmarketinges oldal is, mely az Apollo18Movie.net/Cosmonauts címen érhető el, a jelszó pedig: vbg.

- Kitűzték három film premierdátumát, íme: I Hate You, Dad - 2012. június 22., Here Comes the Boom 2012. július 27. és Total Recall 2012. augusztus 3.

- Miután Nathan Fillion bejelentette, hogy ha sikerülne szereznie 300 millió dollárt, az lenne az első dolga, hogy megveszi a Firefly jogait és websorozatot indít el, a Browncoats nevű rajongói csoport azonnal létrehozta a http://helpnathanbuyfirefly.com/ weboldalt, melyen keresztül bárki küldhet pénzt a cél érdekében Mr. Fillionnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914840895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása