Hírek röviden 02.25.

Címkék: hírekröviden

2011.02.25. 12:46

- Az ABC meghosszabbította szerződését az Akadémiával, így 2020-ig biztosan ők fogják közvetíteni Amerikában az Oscar-gálát.

- Tony Gilroy író-rndező Jake Gyllenhaallal, Tobey Maguire-rel, Garrett Hedlunddal, Taylor Kitschcsel és Kellen Lutzcal találkozott, és vélhetően közülük kerül majd ki a The Bourne Legacy főszereplője, aki egy Matt Damon karakteréhez hasonló ügynököt fog játszani. Gilroy minden jelölttel próbafelvételeket készít majd és ezek alapján választja ki a legmegfelelőbb színészt.

- Lehetséges, hogy Kim Kardashian fogja alakítani John Gotti menyét a maffiafőnökről szóló életrajzi filmben. A főszerepben John Travoltát láthatjuk majd.

- Iain Canning és Emile Sherman, A király beszéde producerei legközelebb az American English című romantikus vígjátékot fogják összehozni, melyben egy New Jerseyi nő Londonba költözik és megpróbálja eltitkolni amerikai származását. Azonban mikor anyja megérkezik az eljegyzésére, terve komoly veszélybe kerül.

- A Fox 2000 szerezte meg Lauren Oliver Delirium című könyvének megfilmesítési jogait, melynek története egy jövőbeli társadalomban játszódik, ahol a szeretet és az érzelmek betegségnek számítanak.

- Ewan McGregor fogja alakítani az őrség vezetőjét a Jack the Giant Killerben, aki segít Jacknek az óriások elleni harcban. A hercegnő szerepéért Adelaide Kane és Eleanor Tomlinson vetélkednek.

- Jeremy Passmore és Andre Fabrizio fogják írni a DMZ című akcióthriller forgatókönyvét. A történet szerint egy műhold egy katonai zónába zuhan, mely tele van észak-koreai katonákkal. Egy nemzetközi elit alakulat ennek dacára is megpróbálja megszerezni a műholdat, de hamarosan kiderül, hogy a koreaiaknál veszélyesebb ellenség is rejtőzik a zónában.

- Rebecca Hall, Naomi Watts és Rachel Weisz is szerepelni fognak a The Trade című filmben, melyen majd egy évtized után ismét együtt fog dolgozni Matt Damon és Ben Affleck. Utóbbi már dolgozik is a forgatókönyvön öccsével, Caseyvel. Az igaz történet alapján készülő film 1972-ben játszódik, amikor két Yankees játékos feleséget és családot cserélt egymással.

- A szökés című sorozatból ismert Peter Stormare fogja alakítani a gonosz Berringer seriffet a Hansel and Gretel: Witch Huntersben.

- Monica Bellucci lesz Bahman Ghobadi iráni rendező Rhinos Season című filmjének főszereplője, melynek történet az iráni forradalomtól egészen napjainkig tart és egy szerelmi történetet mesél el.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644840890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása