Hírek estére 02.24.

Címkék: hírekröviden

2011.02.24. 22:33

- Charles McDougall fogja rendezni a Burt Wonderstone című filmet, melyben Steve Carell egy Las Vegas-i bűvészt alakít, akinek fel kell vennie a versenyt egy fiatal illuzionistával, aki megpróbálja elvenni tőle régi dicsőségét.

- Stephen Root is szerepelni fog a J. Edgar című filmben, és egy törvényszéki szakértőt fog játszani, aki segít Charles Lindbergh gyermekének elrablási ügyében.

- Érdekes infót osztott meg Jonathan Liebesman rendező, ugyanis azt mondta, hogy Christopher Nolanék átkonvertálják 3D-ssé az Eredetet, hogy megjelenhessen 3D-s BD formájában is. Szintén Liebesmanhez kapcsolódó hír, hogy mégsem 3D-s kamerákkal fogja forgatni a Wrath of the Titanst, hanem majd csak utólag konvertálják át azzá, ahogy az A titánok harcánál is történt.

- Nicolas Cage azt nyilatkozta, hogy a Ghost Rider: Spirit of Vengeance-ben lesz ördögűzés is, és megerősítette azt is, hogy Johnny Blaze mellett Zatharos szellemét is ő fogja alakítani.

- Nicholas Hoult Jeckyllhez és Hyde-hoz hasonlította az általa alakított Beastet az X-Men: First Classben, ugyanis véleménye szerint a karakternek két teljesen eltérő egyénisége van, lehet őt nagyon szeretne is, de sokan félnek is tőle. A Mad Max: Fury Roaddal kapcsolatban azt mondta, hogy remélhetőleg jövőre elkezdenek rajta dolgozni, a Jack the Giant Hunternek pedig jelenleg az előkészületei zajlanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr724840882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása