Witherspoon és Pattinson

Címkék: hírek waterforelephants

2011.02.22. 13:57

Robert Pattinson és Reese Witherspoon a Vizet az elefántnak (Water for Elephants, hazai bemutató: május) című film számára felvett érzelmes-érzéki jelentét azért is különös volt elkészíteni, mert a páros már játszott együtt A hiúság vásárá-ban: de Robert Pattinson akkor Reese Witherspoon fiát alakította.
– Nem is értem, túl idős voltam Reese fiának – nyilatkozta a forgatás helyszínére látogató tévéseknek Pattinson. – Talán ezért vágták ki a legtöbb jelenetemet a végső változatból. Azt hiszem, a nevem rajta sincs a főcímen. Ezúttal biztosan nem vágják ki: ő játssza azt a fiatalembert, aki az 1920-as években megszökik otthonról, és csatlakozik egy vándorcirkuszhoz, ahol beleszeret a porond csillagába (az erőművész feleségébe), akit Witherspoon alakít.
– Kicsit tartottam a szexjelenettől – mondta az Alkonyat-filmek sztárja. – De az alkotók bíztak bennünk: a forgatás két utolsó napját szánták a felvételre, és szerencsére pótforgatásra nem került sor.
A páros tökéletes összhangra talált. A tervek szerint a közelgő Oscar-gálán együtt adják át az egyik Oscar-díjat.
forrás: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr534840856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása