Hírek röviden 02.20.

Címkék: hírekröviden

2011.02.20. 18:17

- Lehetséges, hogy Kiefer Sutherland már szeptembertől visszatér a tévéképernyőkre, ugyanis ő lehet a főszereplője Tim Kring (Hősök) új, Touch című sorozatának. Sutherland egy apát játszhat majd, aki rájön, hogy néma, autista fia előrelát bizonyos eseményeket.

- Az MGM-et rendesen elkapta a remake-elési láz, ugyanis a Robotzsaru (Robocop) a Mr. Mom és a Poltergiest újrázásait is szeretnék elkészíteni. Reméljük, egyik sem fog sikerülni.

- Kat Dennings is a televíziózás felé veszi az irányt, ugyanis ő lesz a Two Broke Girls című CBS-es sorozat egyik főszereplője. Kat egy Max nevű pincérnőt fog alakítani, aki világéletében szegény volt. Caroline ezzel szemben gazdag családból származik, de eladósodik, így ugyanabban az étteremben vállal állást, ahol Max dolgozik. A két lány összebarátkozik és elhatározzák, hogy saját éttermet nyitnak, de ehhez előbb össze kell szedniük 250 000 dollárt a kezdéshez.

- A Paramount decemberről november 23-ra hozta előre a Martin Scorsese rendezésében készülő 3D-s Hugo Cabret bemutatási dátumát, ugyanis akkor a Hálaadás miatt öt napos hétvége lesz, melynek során jóval többen mennek moziba, mint egyébként.

- Helyi idő szerint csütörtök reggel, 39 éves korában drogtúladagolásban elhunyt Perry Moore, a Narnia filmek producere.

- Robert Downey Jr. lehet az Inherent Vice főszereplője, és egy különc magánnyomozót alakíthat, aki számos rejtélybe botlik, miközben a háttérben a Manson gyilkosságok tárgyalásai zajlanak.

- Sean Daniel producer (Farkasember, Múmia 3) csapott le a Dead Island videojáték megfilmesítési jogaira. A film egy fiatal lányról és családjáról fog szólni, akiket a nyaralás során zombik támadnak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr674840846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása