Hírek röviden 02.19.

Címkék: hírekröviden

2011.02.19. 12:47

- A The Paperboy lesz a Precious rendezője, Lee Daniels új filmje és a főszerepekre Alex Pettyfert, Bradley Coopert és Sofia Vergarát szeretné megnyerni. A film egy újság főszerkesztőjének két fiáról szól. A nagyobbik szintén újságíró fiú (Cooper) belerángatja öccsét (Pettyfer) egy gyilkossági ügybe, hogy kiderítsék, tényleg az követte-e el a bűncselekményt, akit lesitteltek érte. Sofia Vergara az egyik halálra ítélt feleségét fogja játszani.

- 50 Cent lesz a Jessy Terrero rendezésében készülő Freelancers egyik főszereplője. A film egy fiatalemberről szól, aki elhunyt apja nyomdokaiba lépve a New York-i rendőrség tagjává válik és apja barátainak osztagához kerül.

- Noah Oppenheimer fogja írni a The Secret Life of Houdini forgatókönyvét, mely a híres illuzionista életét meséli el, főleg kevésbé ismert énjére koncentrálva, ugyanis Houdini kémként is tevékenykedett. Úgy tűnik, mostanság igen felkapott lett az illuzionista, hiszen pár napja érkezett a hír a Voices From the Dead című filmről, melyben Houdini Arthur Conan Doyle-lal fog nyomozni az 1920-as években.

- Jelenleg Steve Kloves (Harry Potter és a halál ereklyéi I-II) dolgozik az Akira forgatókönyvén.

- Avi Arad producer egy interjúban azt mondta, hogy a The Amazing Spider-Manben lesznek kapcsolódási pontok a Sam Raimi féle trilógiához, de olyan történeteket ismerhetünk meg belőle, amiket a trilógiában nem láthattunk.

- Jaume Collet-Serra (Unknown) következő filmje az 1970-es Red Circle című thriller remake-je lesz, melynek forgatókönyvét Steven Knight írja.

- A Fox az 1936-os The Story of Ferdinand című gyerekkönyv alapján tervez animációs filmet készíteni. A történet főszereplője egy barátságos bika, aki nem akar bikaviadalokon részt venni. A filmet Carlos Saldanha (Rio) fogja rendezni.

- Megkezdődtek a Joe Scwarz (Chuck, Gossip Girl) rendezésében készülő Fun Size szereplőválogatásai és jelenleg egy 8 és egy 16 éves fiút keresnek.

- Hailee Steinfeld lesz a Forgotten című film főszereplője, és egy olyan lányt fog alakítani, aki minden reggel elveszti az emlékezetét, de ezzel együtt látja a jövőt. Amikor azonban egy új srác érkezik a suliba, a lány összezavarodik, mert nem látja a fiút a jövőjében.

- Steve Carell is szerepelni fog a Great Hope Springsben, és egy házassági tanácsadót fog alakítani, aki segít a főszereplő párnak, hogy kapcsolatukba ismét visszatérjen a régi tűz. A feleséget Meryl Streep fogja alakítani, a férj szerepére pedig Jeff Bridgest nézték ki.

- Két Toy Story rövidfilm is érkezik a közeljövőben. A Hawaiian Vacation címűt a Verdák 2 előtt láthatjuk majd, illetve a Muppets előtt is megnézhetünk egy egyelőre cím nélküli rövidfilmet Woodyékról.

- Kenneth Branagh az új Thor trailer kapcsán beszélt egy kicsit a film gonosz karaktereiről, és elmondta, hogy az előzetesben látott óriások egy jeges bolygón élnek és Thor apja, Odin elvette tőlük erejüket és dicsőségüket, ezért bosszút esküdtek. A The Destroyer nevű fegyverről azt mondta, hogy ha jó kezekben van, nagy dolgokat lehet vele véghez vinni, de ha rossz kezekbe kerül, bármit elpusztíthatnak vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434840845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása