Hírek röviden 02.17.

Címkék: hírekröviden

2011.02.17. 14:57

A hét bemutatói: 2011. február 14. - 2011. február 20.

  1. A félszemű (True Grit)
  2. Gagyi mami: Mint két tojás (Big Momma’s House: Like Father, Like Son)
  3. A negyedik (I am Number Four)
  4. Fekete hattyú (Black Swan)
  5. Visszatérés - Retrace (Visszatérés - Retrace)
  6. A fa (The Tree)
  7. New York, I Love You (New York, I Love You)
  8. Médiaország (Videocracy)

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10793833_67c7993d1af9a7e9f9747c10b628de02_xl.jpg

- Darren Aronofsky ismételten elmondta, hogy a The Wolverine nem az első Farkas film folytatása lesz, hanem egy teljesen különálló film, melynek rendezését azért vállalta el, mert ez végre egy olyan projekt, ami nem csak őt érdekli egyedül, hanem sokan kíváncsiak rá.

- Tegnap érkezett a hír, hogy csúszik a Men in Black III forgatásának folytatása, mára viszont jó hírként érkezett, hogy Alice Eve is csatlakozott a stábhoz és Emma Thompson karakterének fiatalkori énjét fogja alakítani.

- Terry Tatchell fogja írni a The Trylle trilógia forgatókönyvét, melynek alapját Amanda Hicking könyvei képezik.

- Michael Stephenson Destroy címmel tervez vámpíros filmet készíteni Jennifer Roth (Fekete hattyú) producerrel.

- Carla Gugino és Halle Berry is szerepelni fognak a New Year's Eve-ben.

- Paul King fogja rendezni az Island of the Aunts című filmet, melynek alapját Eva Ibbotson gyerekkönyve képezi.

- Susannah Grant (Erin Brockovich) fogja írni a Lynn Shaw életrajzi film forgatókönyvét.

- A Farrelly tesók Chert szeretnék megszerezni a The Three Stooges egyik szerepére, és egy apácát alakíthatna.

- Dan Lin producer elmondta, hogy az új Tomb Raider film egyáltalán nem fog kapcsolódni az Angelina Jolie-s alkotásokhoz, bár ennek alapját is a játék fogja képezni. Jelenleg pedig Olivia Wilde tűnik a legesélyesebbnek a címszerepre.

- Taylor Lautner és Michael Bay egy egyelőre cím nélküli akciófilmen dolgoznak, bár valószínűleg nem ez lesz Taylor következő filmje, hiszen számos projektben érdekelt.

- Dakota Fanning és Ryan Donowho lesznek a Mississippi Wild főszereplői, illetve Mickey Rourke-kal, Robert Duvall-lal és Forest Whitakerrel is zajlanak a tárgyalások.Donowho egy olyan fiatalembert fog alakítani, akinek menekülnie kell, miután gyémántot lop a maffiafőnöktől (Rourke), Dakota pedig a barátnőjét fogja játszani. Whitaker egy olyan fickót alakíthat, aki régóta  meg akarja ölni Rourke karakterét.

- Leonardo Di Caprio lesz a The Wolf of Wall Street főszereplője, melyet Martin Scorsese fo rendezni. Leo Jordan Belfortot alakíthatja majd, aki milliókat nyúlt le befektetőitől, majd emiatt 22 hónapra börtönbe került.

- Két sorozatos hír: Adrianne Palicki lesz a Wonder Woman sorozat főszereplője, Michael Emerson pedig a Lost után a Person of Interesten is együtt dolgozhat J.J. Abramsszel.

- Matthew Vaughn The Golden Age címmel tervez filmet készíteni, melyben idős szuperhősök segítenek unokáiknak, miután azok szülei romlást hoztak a világra. Vaughn olyan nagyágyúkat szeretne megnyerni, mint Clint Eastwood és Jack Nicholson.

- Richard Kelly fogja írni és rendezni a Corpus Christi című filmet, mely egy idegi betegségekkel küzdő iraki veterán és áruházlánc tulajdonos főnöke különös barátságáról fog szólni.

- Ma Scoot McNairy és Ben Mendelsohn csatlakoztak a Cogan's Trade-hez.

- Kimberly Peirce fogja rendezni a The Knife című filmet, mely egy dél-afrikai bűnbanda tagjáról szól, aki az FBI informátora lesz.

- Scott Silver forgatókönyvíró (The Fighter) elmondta, hogy alakulnak a régóta tervezett Samson film dolgai, és már majdnem készen van a szkript. A film a bibliai történet futurisztikus újragondolása lesz.

- A Hanna a magyar keresztségben a Hanna - Gyilkos természet címet kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr284840824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása