Hírek röviden 02.16.

Címkék: hírekröviden

2011.02.16. 17:41

- Michael Fassbender beszélt egy kicsit Magneto és Professor X kapcsolatáról az X-Men: First Classben, és elmondta, hogy kettőjük értékrendje ugyan nagyon hasonló, de mégis teljesen máshogy gondolkodnak a dolgokról. Illetve elmondta azt is, hogy a film elején láthatjuk, ahogy a fiatal Megneto megment egy cigány lányt egy koncentrációs táborból, akivel egymásba szeretnek és gyerekük születik. A maffia azonban felgyújtja a házukat és a kicsi bent ég, így Magneto dühében mindenkit elpusztít, amiért a  nő elhagyja, és ezután válik magányossá.

- F. Gary Gray és Jon Chu rendezhetik a G.I. Joe 2-t, ami nem feltétlenül ad okot bizakodásra, hiszen előbbi a Törvénytisztelő polgárt, utóbbi pedig a Justin Bieber: Never Say Nevert jegyzi. Akárkié is lesz végül a rendezői poszt, a cél, hogy júniusban elkezdhessenek forgatni, és így 2012. nyarán mozikba is kerülhet a film.

- Ray Liotta is csatlakozott a Cogan's Trade stábjához, és egy szerencsejátékost fog alakítani, aki részt vesz a pókerversenyen a hotelban, melyet időközben kirabolnak, majd a Brad Pitt által alakított nyomozó veszi kézbe az ügyet.

- Hivatalosan bejelentették, hogy a Sherlock Holmes 2 címe Sherlock Holmes: A Game of Shadows lesz. Premier december 16-án.

- Mr zajlanak a Hobbit szereplőválogatásai és jelenleg tünde lovasokat és egyéb statisztákat keresnek.

- Lehetséges, hogy Arnold Schwarzenegger ismét Terminátor lesz, ugyanis most, hogy leköszönt Kalifornia állam kormányzói székéből, szeretne ismét a filmezéssel foglalkozni. A Universal Justin Lin (Fast Five) rendezésében szeretné elkészíteni a Terminátor 5-öt, melynek főszerepére Schwarzit szeretnék megnyerni.

- A rapperként is ismert Ice Cube fogja alakítani Dickson kapitányt a 21 Jump Street mozifilmben.

- Zack Snyder helyett Guy Ritchie rendezheti a Xerxest, ugyanis a filmet nagyjából a Supermannel egy időben szeretnék elkészíteni, így ez kizárja annak lehetőségét, hogy mindkét filmet Snyder rendezze.

- Daniel Radcliffe lesz a The Amateur Photographer főszereplője, és egy fényképészt fog játszani, aki a '70-es években egy kis város hivatalos fotósává válik, így megismeri az ott lakók életét és számos intim pillanatukat megörökíti.

- Csak március 28-án folytatódhat a Men in Black III forgatása, ugyanis a stúdió nem elégedett a forgatókönyvvel, így egyes részeit át kell írni.

- Irrfan Khan egy interjúban elmondta, hogy Marc Webb az In Treatment című sorozatban látta meg őt, és ezután ajánlotta fel neki Nels Van Atter szerepét a The Amazing Spider-Manben, és ő lesz a film fő gonosza.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr744840822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása