Hírek röviden 02.13.

Címkék: hírekröviden

2011.02.13. 11:09

- Új Végzet-hegyét kell keresniük Peter Jacksonéknak a Hobbithoz, ugyanis a Ngauruhoe-hegyet, melyen az első részben forgattak, időközben védett területté nyilvánították, így nem engedélyezik rajta a forgatást.

-  Bryan Singer producer elmondta, hogy neki személy szerint Mystique, Beast, Azazel és Havok a kedvenc karakterei az X-Men: First Classben, illetve azt is megemlítette, hogy a film nem teljesen fogja követni a képregény időbeli történéseit.

- Abigail Breslin lesz az Innocence című film egyik főszereplője, és egy fiatal lányt fog játszani, aki anyja halála után egy bentlakásos iskolába kerül. Hamarosan kiderül azonban, hogy az intézmény valójában vámpírok fészke és az iskolai védőnő (Julianne Moore), aki beleszeret a lány apjába, valójában csak az ő szűz vérére vágyik. A forgatás a nyáron kezdődik.

- Jeremy Renner, Jennifer Garner, Michelle Monaghan és Judi Dench is csatlakoztak a Better Living Through Chemistry stábjához. A történet középpontjában egy gyógyszerész áll, aki boldogtalan házasságban él, ezért úgy dönt, hogy viszonyt kezdeményez a csinos szomszédasszonnyal. Hamarosan együtt kezdenek el különféle gyógyszerekkel kísérletezni.

- David Slade (Eclipse) rendezheti a The Last Voyage of Demetert, mely egy Erdélyből Londonba tartó hajó útját meséli el, amely hajótörést szenved és az egyetlen túléli a koporsóban szállított Drakula gróf.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr34840799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása