Hírek röviden 02.12.

Címkék: hírekröviden

2011.02.12. 10:39

- Charlize Theron csatlakozott a Prometheus stábjához, bár azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani. Mint azt bizonyára tudjátok, Ridley Scott Alien előzményfilmjéről van szó, melyben Noomi Rapace és Michael Fassbender lesznek a főszereplők.

- James Franco lehet az Akira című manga alapján készülő élőszereplős film egyik főszereplője, és Kaneda karakterét alakíthatja. Korábban Zac Efron neve is felmerült a szereppel kapcsolatban, de ebből nem lett végül semmi.

- Bár még több, mint 5 hónap van július 22-ig, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló bemutatójáig, a Marvel máris felkérte Christopher Markust és Stephen McFeelyt, hogy írják meg a második rész forgatókönyvét, mely valószínűleg napjainkban játszódik majd.

- Egy kis sorozatos hír: Michael Rosenbaum vissza fog térni a Smallville sorozatzáró epizódjában.

- Shia LaBeouf helyett Zac Efron lesz a The Necessary Death of Charlie Countryman főszereplője, és egy olyan fiatalembert fog játszani, aki beleszeret egy európai gengszterfőnök barátnőjébe.

- A Weinstein fogja forgalmazni a Coriolanus című filmet, mely Ralph Fiennes rendezői debütálása és Shakespeare művének napjainkba átültetett feldolgozása.

- Tom Cruise után Anne Hathawayt is szeretnék megszerezni a Rock of Ageshez, és egy újságírónőt alakíthat majd.

- James Wan Sings 8 filmre szóló szerződést kötött az Icon Entertainmenttel, melynek keretében évente két filmet fog elkészíteni. Az első a House of Horror című lesz.

- Gerard Butler lesz a Mavericks című film egyik főszereplője, mely Jay Moriarty szörfös igaz történetét meséli el. Butler az oktatóját, Rick "Frosty" Hessont fogja alakítani.

- Florian Gallenberger fogja rendezni a Milli Vanilli nevű '80-as évekbeli zenekarról szóló filmet, és a forgatókönyvet is újraírja.

- Végezetül pedig Bruce Willis percei következnek, ugyanis a férfi, aki a legtöbbször mentette meg a világot leszerződött egy új filmhez és a Die Hard 5 kapcsán is tett előrelépéseket. Az említett film a Lay the Favourite, Take the Dog lesz, melyben Rebecca Hall, Catherine Zeta-Jones és Justin Timberlake lesznek a szereplőtársai. A film alapját Beth Raymer emlékiratai képezik, aki egyszerű pincérnőből az egyik legnagyobb bukmékerré nőtte ki magát. Willis Dink Heimowitzot fogja alakítani,aki egy volt New York-i bukméker, és segít Raymernek (Rebecca Hall) eligazodni a fogadások világában. Catherine Zeta-Jones a feleségét fogja játszani, Justin Timberlake pedig egy Rosie nevű bukmékert, aki Raymer főnöke lesz. A Die Hard 5 pedig megtalálta a rendezőjét Noam Murro személyében, aki Skip Woods forgatókönyve alapján vezényeli majd le a filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964840794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.02.12. 11:25:49

Utolsó mondatot vártam már egy ideje,királyság! :)
süti beállítások módosítása