Hírek röviden 02.11.

Címkék: hírekröviden

2011.02.11. 14:43

- Ryan Gosling lesz a Logan's Run remake főszereplője, melyet Nicolas Winding Renf fog rendezni. Gosling és lesz nemrég dolgoztak együtt a Drive című akciófilmen, mely valamikor jövőre kerül a mozikba. A Logan's Run a jövőben játszódik, ahol bár békében és harmóniában élnek az emberek, 30 éves korukban mindnyájuknak meg kell halniuk. Logan 5 (Gosling) az egyik végrehajtó, aki azért felelős, hogy senki ne menekülhessen el a halála elől, ám amikor az ő halálos ítéletét is kimondják, mindent megtesz, hogy a többiek ne kapják el.

- Anthony Mackie és Dominic Cooper is csatlakoztak az Abraham Lincoln: Vampire Hunter stábjához. Mackie Lincoln legjobb barátját, Willt, Cooper pedig Henryt, a fiatal elnök mesterét fogja alakítani, aki megtanítja őt a vámpírölésre.

- Susannah White fogja rendezni A burok (The Host) című filmet, melynek alapját Stephenie Meyer 2008-as regénye képezi, amely az írónő első munkája volt a Twilight Saga után. A történet egy fiatal nőről szól, aki felfedezi, hogy a testébe egy idegen lény költözött. A forgatókönyvet Andrew Niccol (Truman Show) írja.

- Wayne Wang (Álmomban már láttalak) fogja rendezni az egyelőre Einstein munkacímen futó filmet, mely természetesen a híres tudós életéről fog szólni. A film elsősorban arra fókuszál majd, hogy mennyi szenvedéssel és lemondással járt Einstein és szerettei számára, hogy véghezvihesse kísérleteit.

- Scott Speedman lesz az Edwin Boyd főszereplője, mely egy II. világháborús veterán igaz történetét meséli el, aki bankrablóvá vált. A férfinak az a nagy álma, hogy színész lehessen, de nincs elég pénze, mivel családját is el kell tartania. Rájön azonban, hogy mindkettő sikerülhet, így a filmekben látott stílusban kezd el rabolni, de ez nem várt következményekkel jár.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Tom Cruise lesz a Rock of Ages egyik főszereplője, de azt még nem tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás.

- Michael Bay szerint "baromi jó" lesz a Transformers 3, persze nyilván ő nem is mondhatna mást.

- Antoine Fuqua fogja rendezni a Tupac életrajzi filmet, melyben láthatjuk, hogyan vált fiatal srácból híres rapperré és színésszé.

- Az Oscar-jelölt Jennifer Lawrence (Winter's Bone) lesz Oliver Stone Savages című filmjének egyik főszereplője. A film két marihuánakereskedőről, Benről és Chonról szól, akik mindketten ugyanazzal a lánnyal, O-val (Jennifer Lawrence) járnak. Egy mexikói drogkartell azonban rajtuk üt és elrabolják O-t, váltságdíjként pedig a srácok összes pénzét követelik, akik ravasz tervet eszelnek ki szerelmük megmentésére.

- Avi Lerner producer egy interjúban azt mondta, hogy Amber Heard az első számú jelöltjük a Red Sonja főszerepére. Sonja egy vörös hajú fiatal nő, aki elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik megölték a szeretteit. Rájön, hogy különleges ereje van, melynek segítségével megvédheti Hyrkaniát a gonosz Kulan Gathtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr214840791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.02.11. 15:44:21

Én meg baromira várom a Transformers 3-mat :D

Ismeretlen_111223 2011.02.11. 15:55:35

[Isu](#11168693) én is x) már nem kell sokat várni.
süti beállítások módosítása