Hírek röviden 02.10.

Címkék: hírekröviden

2011.02.10. 14:24

A hét bemutatói: 2011. február 7. - 2011. február 13.

  1. Csak szexre kellesz (No Strings Attached)
  2. Egy jobb világ (In a Better World)
  3. Fehér nászéjszaka (Brúðguminn)
  4. Gnómeó és Júlia Digitális 3D (Gnomeo&Juliet)
  5. Három majom (Three Monkeys)
  6. London Boulevard (London Boulevard)
  7. Örvény (Örvény)

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10738877_95b5edaa2ec699caab07753dce42769f_xl.jpg

- Dakota Fanning fogja alakítani Margaret hercegnőt a Girls Night Out című filmben, mely  1945-ben, a II. világháború vége után játszódik. A hercegnő kimenőt kap egy estére a palotából, hogy megünnepelhesse a háború végét. A hercegnő testvére, Erzsébet (a jelenlegi angol királynő) szerepére még keresik a megfelelő színésznőt. A filmet Michael Hoffman fogja rendezni Trevor De Silva forgatókönyve alapján.

- Will Speck és Josh Gordon (Sejtcserés támadás) fogják rendezni a The Pool című vígjátékot, mely egy frissen diplomázott fiatalemberről szól, aki egy szabadidőközpontban kap állást úszómesterként, és a hely nagyon népszerű a vonzó házas nők körében, akikkel nem törődnek eleget a férjeik.

- Az ördög pradát visel után ismét együtt dolgozhat Merly Streep és David Frankel rendező, mégpedig a Great Hope Springs című drámán. A film egy házaspárról szól, akik hogy megmentsék kapcsolatukat, a hévégét egy tanácsadó társaságában töltik. A férj szerepét egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja alakítani, bár még júniusban Jeff Bridges neve merült fel, de nem tudni, hogy még mindig érdeklődik-e a projekt iránt. A forgatás augusztusban kezdődik.

- Június 7-én jelenik meg DVD-n és BD-n a Green Lantern: Emerald Knights című animációs film, melyben a Castle sorozatból ismert Nathan Fillion lesz a címszereplő szinkronhangja.

- Amerikában március 15-én jelenik meg DVD-n és BD-n A harcos (The Fighter).

- David O. Russell elmondta, hogy már majdnem elkészült az Uncharted: Drake's Fortune forgatókönyvével, és egy-két helyen változtatott kicsit a történeten a játék menetéhez képest. Kiemelte továbbá a családi szál fontosságát, illetve hozzátette, hogy szerinte bizonyos szempontból a Drake család olyan, mint a Maffiózók című sorozatban Sopranóék.

- Amerikában a Focus Features fogja forgalmazni Az adósság (The Debt) című filmet, mely augusztus 31-én kerül a mozikba. A főbb szerepekben Sam Worthingtont, Helen Mirrent és Tom Wilkinsont láthatjuk, a rendezői székben pedig John Madden (Szerelmes Shakespeare) foglalt helyet.

- A DreamWorks szerezte meg J. Michael Straczynski Voices from the Dead című forgatókönyvét, mely a híres mágus,a Harry Houdini és a Sherlock Holmes könyvek írója, Arthur Conan Doyle barátságára fókuszál, akik együtt oldanak meg rejtélyes gyilkosságokat New Yorkban. A két férfi egyébként tényleg baráti kapcsolatban állt egymással az 1920-as években, és gyakran vitáztak arról,hogy léteznek-e természetfeletti lények.

- Lehetséges, hogy Shane Black fogja rendezni a Vasember 3-t, aki a Durr, durr és csókon már dolgozott együtt Robert Downey Jr.-ral és nagyon jó viszony alakult ki köztük a forgatás során. Ugyanakkor a dolog még korántsem biztos, hiszen a Marvel több rendezőt is megkeres a filmmel kapcsolatban.

- Rooney Mara lesz a Francesca Gregorini rendezésében készülő Emanuel and the Truth about Fishes című film főszereplője. A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki mániákusan a szomszédja megszállottjává válik, mivel az kísértetiesen hasonlít elhunyt édesanyjára. Mara és Gregorini már dolgoztak együtt a Tanner Hall című filmen.

- Bradley Cooper és Jeremy Irons lesznek a The Words című film főszereplői, melyet a Tron: Örökség forgatókönyvírói, Brian Klugman és Lee Sternthal fognak rendezni. A film egy íróról szól, aki ugyan sikeres, de hamarosan nagy árat kell fizetni azért, amiért ellopta más szellemi tulajdonát.

- A Summit fogja forgalmazni az Emma Watson és Logan Lerman főszereplésével készülő The Perks of Being a Sunflower című filmet, melynek forgatása valamikor a nyáron kezdődik.

- Michael Caine lesz a Mr. Morgan's Last Love című film főszereplője, és egy özvegy tanárt fog alakítani, aki Párizsban megismerkedik egy nála sokkal fiatalabb nővel és különleges kapcsolat alakul ki köztük.

- Stanley Tucci, John Kassir és Bill Nighy is csatlakoztak a Jack the Giant Killer stábjához. Tucci Rodricket, a film fő gonoszát fogja alakítani, a másik két színész pedig az óriások kétfejű vezetőjének egy-egy fejét.

- Mia Wasikowska, Gary Oldman, Guy Pearce és Jason Clarke is csatlakoztak a The Wettest County in the World stábjához.

- Melissa Rosenberg (Twilight) fogja írni a Hegylakó reboot forgatókönyvét, melyet már jó ideje szeretne elkészíteni a Summit.

- Ryan Murphy (Ízek, imák, szerelmek, Glee) rendezheti az Annie-t, melynek főszereplője Will Smith lánya, Willow lesz.

- Rob Reiner fogja rendezni a The Third Act című filmet, melynek főszereplői Annette Bening és Morgan Freeman lesznek.

- Rose McGowan lesz a Rosewood Lane főszereplője, és egy pszichológusnőt fog alakítani, aki egy rádióműsorban ad tanácsokat. A nő apja halála után visszaköltözik szülővárosába, és rájön, hogy az újságkihordó srác egy pszichopata, akinek az apja halálához is köze van, most pedig rá vadászik. A fiú hívogatni kezdi a rádióműsort és egy ijesztő gyerek mondókát ismételget, majd hamarosan életre-halálra menő hajsza bontakozik ki köztük.

- London Boulevard magyar tévéreklám

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774840781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.02.10. 15:13:52

Vasember 3 remélem lassacskán révbe ér és lesznek tényként kezelt infók is :)

Gabesz 2011.02.10. 22:57:45

Előbb Avengers és utána lesz Vasember 3, nem? Vagy nem jól tudom?

Ismeretlen_149418 2011.02.10. 23:01:45

@Gabesz: de, jól tudod. Az Avengers lesz előbb valamikor jövőre, a Vasember 3 meg majd csak 2013-ban.
süti beállítások módosítása