Hírek estére 02.10.

Címkék: hírekröviden

2011.02.10. 20:54

- A Warner Bros. fogja forgalmazni a The Great Gatsby című filmet, bár hivatalosan csak holnap fejeződnek majd be a tárgyalások. Legutóbb akkor hallhattunk a projektről, mikor Baz Luhrmann azt mondta, hogy lehet, hogy mégsem ő fogja rendezni, ám úgy tűnik, hogy erről szó sincs és minden rendben.

- A Fox bejelentette, hogy holnap érkezik az első rövid előzetes az X-Men: First Classhoz.

- Jason Statham lehet az Echelon című thriller főszereplője, mely Andy McNabb Firewall című regénye alapján fog készülni. Statham egy Nick Stone nevű volt ügynököt alakíthat, aki belekeveredik az Amerika és Oroszország között zajló csatározásba, melyet az Echelon nevű számítógéprendszerért vívnak.

- Andrew Garfield lesz az Adrian Lyne rendezésében készülő Back Roadsnak, melynek alapját Tawni O'Dell regénye képezi. Garfield egy olyan fiatalembert fog alakítani, akinek egyedül kell gondoskodnia három húgáról, miután anyjuk börtönbe kerül férje állítólagos meggyilkolásáért. Jennifer Garner az egyik szomszédjukat fogja alakítani, aki beleszeret a fiúba, Marcia Gay Harden pedig a terapeutája lesz.

- A CBS bekérte a Person of Interest sorozat pilotját, melyet J.J. Abrams készített. A sorozat egy volt CIA ügynökről szól, akit egy titokzatos milliomos felkér, hogy dolgozzon neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914840787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása