Hírek röviden 02.09.

Címkék: hírekröviden

2011.02.09. 13:28

- Daryl Hannah, Tom Sizemore és Thora Birch lesznek a Snuff című film főszereplői, melynek alapját Chuck Palahniuk azonos című könyve képezi. A történet főszereplője egy Cassie Wright pornószínésznő (Daryl Hannah), aki azzal akar rekordot dönteni, hogy mindössze egyetlen nap leforgása alatt 600 férfival létesít szexuális kapcsolatot. Sizemore az egyik kiválasztottat, Mr. 600-at, Birch pedig Wright asszisztensnőjét fogja alakítani.

- Rosamund Pike fogja alakítani Andromédát A titánok harca 2-ben, a Wrath of the Titansben. Az első részben Alexa Davalos játszotta a karaktert.

- Paul Dano lesz a He Loves Me főszereplője, melynek a forgatókönyvét is ő írta barátnőjével, Zoe Kazannal. A történet egy íróról szól, akinek bár első könyve hatalmas sikert arat, írói válságba kerül. Hogy megpróbáljon kilábalni belőle, kitalál egy nőt, aki szerinte bele tudna szeretni, és hamarosan a nő a valóságban is megjelenik.

- Richard Jenkins csatlakozott a Cogan's Trade stábjához Brad Pitt, Mark Ruffalo és Javier Bardem mellé.

- Jelenleg Craig Gillespie-jal folynak tárgyalások, hogy rendezze meg a Büszkeség és balítélet meg a zombikat (Pride and Prejudice and Zombies).

- Ben Affleck, Bruce Willis és Matt Damon is fel fognak tűnni egy-egy kisebb szerepeben Kevin Smith hokis vígjátékában, a Hit Somebodyban.

- Selena Gomez lesz a 13 Reasons Why egyik főszereplője, melynek alapját Jay Asher azonos című könyve képezi. A történet középpontjában egy tinédzser fiú áll, aki hazatérve egy dobozt talál tele kazettákkal, melyeket Hannah Baker vett fel, akibe szerelmes volt, és aki nemrég öngyilkos lett. Hannah egy másik diáktól kapta a dobozt a halála előtt, azzal az utasítással, hogy adja tovább 13 másik tanulónak, akik a felvételek tanúsága szerint mind szerepet játszottak a lány halálában.

- Szeptember 2-án kerül a mozikba David R. Ellis egyelőre cím nélkül futó 3D-s cápás horrorja, melynek főszereplője egy fiatal baráti társaság, akik egy tóparti házba mennek bulizni.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Julia Roberts fogja alakítani a gonosz királynőt a Tarsem Singh rendezésében készülő The Brothers Grimm: Snow White-ban.

- Elképzelhető, hogy Lindsay Lohan is szerepelni fog a Supermanben, de az biztos, hogy nem Lois Lane-t fogja alakítani.

- Mivel az MGM kezd talpra állni, így jók az esélyek, hogy még idén mozikba kerülhet a Red Dawn és a The Cabin in the Woods.

- C. Thomas Howell egy interjúban beszélt a Pókemberről, bár azt nem árulta el, hogy kit fog játszani. Annyit azonban megtudtunk tőle, hogy bár nem sokat fog szerepelni, karaktere mégis fontos a történet szempontjából.

- A gépész után ismét együtt dolgozhat Christian Bale, Brad Anderson rendező és Scott Kosar forgatókönyvíró, méghozzá a Concrete Island című filmen, mely a Robinson Cruse modernizált feldolgozása lesz, ahol a főhős, egy Robert Maitland nevű gazdag építész  balesetet szenved egy elhagyatott országúton, és csak azt tudja felhasználni, amit az összetört kocsijából ki tud menteni, illetve amit az út mentén talál.

- Kialakult a Safe House teljes stábja, íme: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Tim McGraw, Liam Cunningham, Brandan Gleeson, Robert Patrick és Sam Shepard. A film egy CIA ügynökről szól, akinek el kell bújtatnia egy terroristát a bérgyilkosok elől. A forgatás a jövő héten kezdődik.

- Halle Berry lesz a Paul Verhoeven rendezésében készülő The Student egyik főszereplője. A történet főszereplője egy 19 éves diák, aki nyári munkát vállal, melynek során összejön a főnöke feleségével.

- Diane Keaton és Ed Harris lesznek az Arie Posin rendezésében készülő The Look of Love főszereplői. A történet egy özvegy nőről szól, aki évekkel férje halála után találkozik egy titokzatos férfival, aki pont úgy néz ki, mint elhunyt párja.

- Famke Janssen csatlakozott a Hansel and Gretel: Witch Hunters stábjához, de azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani. Gemma Arterton és Jeremy Renner alakítják a két főszereplőt, Jancsit és Juliskát, akik traumákkal teli gyerekkoruk után boszorkányvadászok lettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134840777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása