Hírek röviden 02.06.

Címkék: hírekröviden

2011.02.06. 14:46

- Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal) tűnik a legesélyesebbnek a S.H.I.E.L.D. ügynök Maria Hill szerepére a The Avengersben, aki Nick Fury (Samuel L. Jackson) női szárnysegédje lesz. A karakterre jellemző, hogy zsarolással és különféle kínzásokkal intézi el az útjába álló szuperhősöket. Amennyiben létrejön a szerződés, a színésznő több filmre szóló ajánlatot kap.

- Elképzelhető, hogy az első és második filmből ismert Ursa lesz a Superman film fő gonosza, és az is biztossá vált, hogy nyáron kezdődik a forgatás.

- Egyes értesülések szerint Joseph Gordon-Levitt Robint fogja alakítani a The Dark Knight Risesban, de hivatalosan ezt még nem erősítette meg senki.

- David Fincher egy interjúban elmondta, hogy szeretne egy olyan fekete-fehér posztert A tetovált lányhoz (The Girl with the Dragon Tattoo), melyen Daniel Craig a háttérben áll, Rooney Mara pedig félmeztelen és egyenesen a kamerába néz. A stúdió valószínűleg nem fogja ezt engedélyezni, így Fincher majd a neten teszi közzé a képet a film egyik vírusmarketinges oldalán.

- Camilla Belle lesz a Freaky Deaky című film főszereplője, melyet Charles Matthau rendez Elmore Leonard 1988-as krimiregénye alapján. A történet egy bombakészítő párról szól, akik évekkel később ismét belevágnak a közös üzletbe, hogy pénzt szerezzenek, azonban egy rendőr a nyomukba ered. A történet Detroitban játszódik, és a kedvező adózási lehetőségek miatt vélhetőleg ott is fognak forgatni.

- A Warner hivatalosan is bejelentette, hogy Rachel McAdams fel fog tűnni egy rövid időre a Sherlock Holmes 2-ben Irene Adler szerepében.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964840746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása