Hírek röviden 02.05.

Címkék: hírekröviden

2011.02.05. 10:02

- James Franco lehet a Sam Raimi rendezésében készülő Oz főszereplője, miután Robert Downey Jr. után Johnny Depp is dobta a szerepet. Franco és Raimi már dolgoztak együtt a Pókemberen.

- Jerry Bruckheimer szerezte meg Jon Spaihts egyelőre cím nélküli világűrben játszódó forgatókönyvét. Spaihtsnek nem ez az első ilyen témájú munkája, hiszen ő írta a The Darkest Hour című idegeninváziós film forgatókönyvét is, illetve egy ideig úgy tűnt, hogy a Prometheuson is ő fog dolgozni, de végül Damon Lindelof váltotta őt.

- Ralph Fiennesnak is felajánlották a Bond 23 egyik szerepét, de azt nem tudni, hogy kit alakíthat amennyiben leszerződik a filmhez.

- Jodie Foster egy interjúban elmondta, hogy nem igaz a hír, hogy szerepelni fog az Elysium című filmben.

- A napokban érkezett a hír, hogy Jeff Bridges, Alex Pettyfer és Jennifer Lawrence lehetnek a The Last Aprrentice főszereplői. Most hivatalosan is bejelentették, hogy leszerződtek a filmhez, amely időközben címváltoztatáson esett át és most már The Seventh Son névre hallgat.

- Unexpected címmel tervez vígjátékot készíteni a Summit Ian Deitchman és Kristin Rusk Robinson, az Ilyen az élet forgatókönyvíróinak szkriptje alapján. A történet egy házaspárról szól, akik második gyereküket várják és egy termékenységi totemnek "köszönhetően" testet cserélnek a terhesség idejére.

- A CBS Films szerezte meg Marie Lu Legend című könyvének megfilmesítési jogait. A történet a jövőbeli Észak-Amerikában játszódik, amely két részre szakadt és a felek háborúban állnak egymással. A vakmerő Day és a zseni June összefognak és elképesztő titkokat tudnak meg gonosz vezetőikről.

- Alan Menken ír néhány dalt az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóhoz. A zeneszerző az idei Oscar gálán is jelölt az Aranyhaj és a nagy gubanc zenéjéért.

- Szintén zenés-oscaros hír, hogy Gwyneth Paltrow elő fogja adni a gálán a Coming Home című számot a Country Strongból.

- A Sony közel jár a megegyezéshez Johnny Depp-pel, hogy egy kisebb szerepben feltűnjön a 21 Jump Street mozifilmben. Mint ismeretes, Depp pályája elején a sorozat főszereplőjeként kezdte karrierjét.

-  Martin Freeman elmondta, hogy Peter Jacksonék változtattak egy kicsit a Hobbit forgatási időpontján, hogy ő is szerepelhessen a filmben, mert jelenleg leköti őt a Sherlock című sorozat 2. évadjának forgatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr44840730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.02.05. 11:21:55

Jó lesz ez a Bond 23. :)
süti beállítások módosítása