Hírek röviden 02.04.

Címkék: hírekröviden

2011.02.04. 13:48

- Mára is jutott egy Dark Shadows hír: Eva Green lesz Tim Burton új filmjének női főszereplője, és egy boszorkányt fog alakítani, aki különös szeret-nem szeret kapcsolatba bonyolódik a vámpír Barnabas Collinsszal.

- Guillermo Del Toróék továbbra is szeretnék, ha Tom Cruise lenne az At the Mountains of Madness főszereplője, és egy belsős munkatárs szerint a színész érdeklődik is a film iránt, így jók az esélyek. Del Toro már írja a forgatókönyvet, és várhatóan június-július környékén kezdődhet meg a forgatás.

- A még be sem mutatott Vasököl (Real Steel) után máris újabb közös filmre készül Hugh Jackman és Shawn Levy rendező. A projektről egyelőre még csak annyit tudni, hogy szintén egy akciófilm lesz.

- Az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismert Jason Segel lesz az Undercover Cop című vígjáték főszereplője, és egy volt New Jersey-i rendőrt fog alakítani, aki beépül a város alvilágába. Mindezt a '80-as években elhelyezve.

- Ősszel kezdődik Rob Zombie új horrorja, a Lords of Salem forgatása, melynek producerei a Paranormal Activityt jegyző Oren Peli, Jason Blum és Steven Schneider lesznek.

- A napokban már szóba került, hogy film készül Stephen King The Stand című regényéből, és az író egy interjúban elmondta, hogy Jake Gyllenhaalt szeretnék megnyerni a főszerepre.

- Brad Garrett lesz David Chase egyelőre cím nélkül futó filmjének egyik főszereplője, mely három srácról fog szólni, akik egy rockbanda tagja, és megpróbálnak befutni.

- Alice Eve, Diane Kruger vagy Rosamund Pike lehet a Superman női főszereplője, de a három hölgy nem Lois Lane, hanem egy másik karakter szerepéért van versenyben.

- Mike Newell fogja rendezni a Charles Dickens regénye alapján készülő új Szép remények (Great Expectations) filmet, melynek forgatókönyvét David Nicholls írta.

- Ben Affleck rendezheti az Argo című filmet, amely nem a népszerű magyar film remake-je lesz, hanem a teheráni túszdrámáról fog szólni. A producer George Clooney.

- A Modern család című sorozat Gloriájaként ismert Sofia Vergara tegnap twitterén számolt be róla, hogy szerelepni fog a New Year's Eve-ben, és egy Ava nevű nőt fog alakítani, akinek Katherine Heigl és Jon Bon Jovi karaktereivel lesz pár közös jelenete.

- Azt már korábban tudni lehetett, hogy Samuel L. Jackson karaktere, Nick Fury fel fog tűnni a The Avengersben, de a Marvel úgy döntött, hogy egy női szárnysegédet is szeretnének mellé. Jelenleg még Morena Baccarin, Jessica Lucas, Cobie Smulders és Mary Elizabeth Winstead vannak versenyben a szerepért. Mindegyikükkel készül próbafelvétel, és aki végül megkapja a szerepet, azzal 9 filmre szóló szerződést kötnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr194840722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása