a Rio első két perce magyar felirattal

Címkék: rio

2011.02.03. 17:35

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

Egzotikus helyszínek, fantasztikus brazil ritmusok (melyek létrehozásában Will.I.Am és a brazil, Sergio Mendez is közreműködik) és nagyon szeretnivaló, nagyon vicces figurák biztosítják, hogy a JÉGKORSZAK alkotói új filmjükkel legalább olyan sikert arassanak, mint az előző trilógiával!

A film digitális 3D-ben (és 2D-ben) lesz megtekinthető!

Hazai mozipremier: 2011. április 21. Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594840710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.02.03. 21:48:18

Láttam már az előzetesét, DVD-n vevő leszek rá :)
süti beállítások módosítása