Hírek röviden 01.27.

Címkék: hírekröviden

2011.01.27. 19:23

2011. január 27., csütörtöktől a mozikban:

  1. Boszorkányvadászat (Season of the Witch)
  2. Rohanás (Faster)
  3. A Dilemma (The Dilemma)
  4. Szerelem, pasta, tenger (Mine vaganti)
  5. Emberek és Istenek (Des hommes et des dieux / Of Gods and Men)

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10610157_91a7e54b2b72b263b2a9a1bca2ebb4e3_xl.jpg

- Kristen Stewarttal zajlanak tárgyalások, hogy ő alakítsa Hófehérkét a Snow White and the Huntsman (Hófehérke és a vadász) című filmben. A vadász szerepére már leszerződött Viggo Mortensen.

- David Milch (Deadwood sorozat) fogja írni a Heavy Rain forgatókönyvét, melynek alapját a Sony tavalyi, azonos című videojátéka képezi. A történet egy Origamis gyilkos nevű bűnöző utáni nyomozásról sor, melynek során négy ember keresi őt, mindenki a maga indítéka miatt.

- Brian de Palma Passion címmel tervez thrillert forgatni, mely a tavalyi Crime d'Amour című francia dráma remake-je lesz. Az eredeti film két vállalati vezetőről szól, akik útjai keresztezik egymást, és végül az egyikük megöli a másikat.

- Mark Heyman (Fekete hattyú) fogja írni az Age of Rage forgatókönyvét, melyet Marc Webb fog rendezni. A film egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol minden felnőtt meghal, és egy csapat tizenéves gyerek megpróbál egy új társadalmat létrehozni.

- Chris Pine, Jude Law, Hugh Jackman, Alec Baldwin és Isla Fisher is hangját fogja kölcsönözni egy-egy karakternek a Rise of the Guardians című 3D-s animációs filmben. A történet szerint a gyerekmesékből ismert legendás lények összefognak, hogy megmentsék a gyerekek képzeletét, miután Pitch, egy gonosz szellem világuralomra tör.

- Peter Jacksont gyomorfekélyre műtötték egy új-zélandi kórházban, és ez hatással lehet a Hobbit forgatására is, bár a tervek szerint a jövő hónapban megkezdődnek a munkálatok.

- Matt Reeves egy interjúban elmondta, hogy egész biztos nem a Cloverfield 2 lesz a következő filmje, mert még csak a tervezések korai szakaszában járnak, és még nem is igazán volt ideje leülni a többiekkel, hogy beszélgessenek a filmről. Következő rendezése valószínűleg a The Invisible Woman lesz, ami  egy kis költségvetésű dráma lesz egy elkeseredett nőről, és e mellé szeretne még egy filmet keresni, hogy nagyjából egy időben forgathassa le a kettőt.

- A Fox 2012. március 9-ről 2012. június 8-ra rakta át a Ridley Scott rendezésében készülő Alien előzményfilm, a Prometheus bemutatási dátumát. További hír, hogy Noomi Rapace mellé sikerült a férfi főszereplőt is megtalálni Michael Fassbender személyében.

- Most már biztos, hogy Will Smith lánya, Willow lesz az Annie című musical alapján készülő film főszereplője.

- Egyes hírek szerint Christian Bale alakíthatja Roland Deschaint A setét torony sorozatban, de Javier Bardem is versenyben van a szerepért.

- John Travolta alakíthatja a hírhedt maffiavezért, John Gottit a Nick Cassavetes rendezésében készülő életrajzi filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964840671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása